aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜάθημα Ιστορίας: Φώναξαν μέχρι την Αμμόχωστο! (vid)

Μάθημα Ιστορίας: Φώναξαν μέχρι την Αμμόχωστο! (vid)

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ήταν το 1978… Σαράντα χρόνια αργότερα, ξαναβρέθηκαν αντίπαλες οι Νεάνιδες των δύο Συλλόγων στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος 2017-18. Σε τέτοιες περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα…

Τα κορίτσια ηλικίας 13- 18 χρόνων, οι παίκτριες της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας, φρόντισαν να στείλουν ηχηρό μήνυμα, διατρανώνοντας ότι όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά τους ενώνουν πάρα πολλά με πρώτιστο, την κοινή τους καταγωγή και την κοινή έδρα των Συλλόγων τους. Την Αμμόχωστο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Λεμεσό, αγκαλιασμένες, κυανόλευκες και ερυθρόλευκες βροντοφώναξαν «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» προκαλώντας ρίγος συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκόμενους.

«Το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τη Νέα Σαλαμίνα για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Μιχαηλίδη, ο οποίος επιδεικνύοντας απαράμιλλο ήθος συναίνεσε στο αίτημα μας για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Ταυτόχρονα ευχόμαστε στα κορίτσια της Νέας Σαλαμίνας συνεχή πρόοδο και σύντομα να πανηγυρίσουν επιτυχίες», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης.

Υ.Γ. Για την ιστορία Οι Νέανιδες της Ανόρθωσης νίκησαν και στους δύο αγώνες με 3-1 σετ και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ