aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαργκάσα: «Πέρυσι μάθαμε έτσι τον κόσμο μας...»

Μαργκάσα: «Πέρυσι μάθαμε έτσι τον κόσμο μας…»

Στο γεγονός ότ πέρυσι η Ανόρθωση… έμαθε τον κόσμο της σε μεγάλα σκορ, σε αντίθεση με φέτος, στάθηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Δόξας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στο δύσκολο πρωτάθλημα αλλά και στο γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχει ο κόσμος στο γήπεδο, που κάνει τη διαφορά.

Όσα δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα:

Αρχικά είπε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη. Παίξαμε με μια καλή ομάδα, για πολλές αγωνιστικές ήταν μέσα στην εξάδα. Ξεκινήσαμε καλά, βάλαμε το γκολ αλλά μετά χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Στο τέλος μετρά η νίκη».

Για το ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης περιμένει πλουσιότερα αποτελέσματα: «Πέρυσι βάλαμε πολλά γκολ και τους μάθαμε έτσι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε και τον κόσμο που κάνει την διαφορά, είναι σημαντική απουσία. Έχουμε καλή ομάδα, θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Για τα πλέι-οφ: «Είμαστε μακριά από την θέση που θέλουμε. Αλλά τώρα παίζουμε όλοι μεταξύ μας, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Όλοι θα χάσουμε βαθμούς. Πρέπει να πλησιάσουμε την πρώτη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ