aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαργκάσα: «Αν ήθελα να πάρω λεφτά θα το έκανα, ήμουν για μήνες απλήρωτος στην Ομόνοια»

Μαργκάσα: «Αν ήθελα να πάρω λεφτά θα το έκανα, ήμουν για μήνες απλήρωτος στην Ομόνοια»

Δικαιωμένος τόνισε πως νιώθει ο Ρενάτο Μαργκάσα μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. Επιτέλους όπως είπε καθάρισε το όνομα του, το οποίο ήταν το σημαντικότερο για τον ίδιο και όχι η αποζημίωση.

Δήλωσε παράλληλα πως αν ήθελε να πάρει λεφτά θα το έκανε, αφού για μήνες ήταν απλήρωτος, ενώ έχασε και πολλά λεφτά από την Ομόνοια. Αν και είχε το χαμηλότερο συμβόλαιο έμεινε για τον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε κάτι στην ομάδα.

Έκλεισε λέγοντας πως θέλει να αποτελέσει παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, να μην φοβούνται κανέναν και να ζητούν βοήθεια από τον ΠΑΣΠ, τον οποίο ευχαρίστησε για την στήριξη του.

Διαβάστε επίσης: Δικαίωση Μαργκάσα στο Δικαστήριο, κέρδισε τη νομική μάχη με τον Πέτεφ

Όσα δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα:

Αρχικά είπε: «Ευχαριστώ τον ΠΑΣΠ που ήταν δίπλα μου. Ήθελα να προχωρήσω για να ξεκαθαρίσω τα πάντα και να ξέρουν όλοι. Πρέπει να σταματήσουν οι κουβέντες του καφενέ και του facebook. Είναι μια σημαντική δικαίωση για μένα.

Ευτυχώς είχα τους γύρο μου που με βοήθησαν. Και η Σαλαμίνα με εμπιστεύτηκε και κατάφερα ξανά να έρθω σε μεγάλη ομάδα (Ανόρθωση), και μέσα στο γήπεδο φαίνεται τι παίκτης είμαι και έξω ξέρουν τι άνθρωπος είμαι.

Δεν ήταν θέμα αποζημίωσης. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν το ξεκαθάρισμα του ονόματος μου. Πάνω από ποδοσφαιριστής είμαι άνθρωπος. Αυτοί που με ήξεραν γνώριζαν πως δεν υπάρχει 1% για το όνομα μου. Δεν θα έκανα κάτι στην Ομόνοια».

Για την απόφαση: «Νιώθω πολύ καλά, δικαιώθηκα. Εγώ ήμουν εφτά χρόνια στην Ομόνοια. Αν ήθελα να πάρω λεφτά θα το έκανα. Κάποιους μήνες ήμουν απλήρωτος και έχασα πολλά λεφτά για να είμαι στην Ομόνοια. Είχα το χαμηλότερο συμβόλαιο αλλά έμεινα εκεί για τον κόσμο. Ήταν άδικη στιγμή για μένα.

Είναι εύκολο να δυσφημίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή γιατί είναι αυτός που μπαίνει στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε να λένε τέτοια πράγματα για εμάς και να μας κάνουν πόλεμο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει.

Θέλω να είμαι παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές να μην φοβούνται κανέναν και να ζητούν βοήθεια από τον ΠΑΣΠ.

Ηταν δύσκολο να μπαίνω στο γήπεδο και να ακούω ψέματα, ήταν δύσκολο πάρα πολύ. Μόλις έμαθα πως δικαιώθηκα, πανηγύριζα. Αυτό ήταν το σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ