aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαργκάσα: «Αυτά είπα στους Ελουντού και Κορέια... Θέλουμε ομίλους!»

Μαργκάσα: «Αυτά είπα στους Ελουντού και Κορέια… Θέλουμε ομίλους!»

Ο Ρενάτο Μαργκάσα με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλει η Ανόρθωση για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μετεγγραφή των Τσαρλς Ελουντού και Άντερσον Κορέια οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του στη Νέα Σαλαμίνα.

«Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Αυτός ήταν ένας όρος που βάλαμε στη συμφωνία στο θέμα της μισθοδοσίας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να μπούμε ομίλους. Πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε. Δουλεύουμε όλοι έχοντας τον ίδιο στόχο. Είμαστε μία καλή και δυνατή ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε για να μπούμε ομίλους», είπε για τον ευρωπαϊκό στόχο της ομάδας ενώ για τους δύο μελλοντικούς συμπαίκτες του απάντησε: «Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, μίλησα μαζί τους. Τους είπα να μην αγχώνονται και να είναι περήφανοι που θα είναι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση έχει μεγαλύτερη πίεση από τη Νέα Σαλαμίνα».

Για το ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την Ομόνοια και την Ανόρθωση ισόβαθμες: «Είχαν και οι δύο ομάδες εξαιρετική πορεία. Ήταν περισσότερο όμως αδικία για εμάς. Οι ποδοσφαιριστές, και στην Ομόνοια, ήθελαν να παίξουν και να κερδίσουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Αν κερδίζαμε την ΑΕΚ ή αν φέρναμε ισοπαλία στο προτελευταίο παιχνίδι θα ήμασταν στην 1η θέση. Κανένας δεν πήρε πρωτάθλημα στο τέλος και αυτό ήταν το χειρότερο. Ήταν μία χρονιά που είχαμε ανταγωνισμό και ήταν καλό για το ποδόσφαιρο μας να παιχτεί το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ