aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜανθάτης για Κωστή: «Να μην φοβάται, να νιώθει ισάξιος με Βαλμπουενά, Φορτούνη…»

Μανθάτης για Κωστή: «Να μην φοβάται, να νιώθει ισάξιος με Βαλμπουενά, Φορτούνη…»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς ο Γιώργος Μανθάτης είναι ο καταλληλότερος για να συμβουλεύσει τον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος το ερχόμενο Καλοκαίρι «μετακομίζει» στου Ρέντη, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Το ‘λεγε και το ξανάλεγε ο Κωστή!

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του (διαβάστε εδώ) στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», είπε για τον νεαρό παικταρά της Νέας Σαλαμίνας: «Έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα. Να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να πάει και να τους κοιτάξει κατάματα. Είναι δύσκολο και το λέω εγώ γιατί πήγα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να φοβηθείς να κάνεις προπόνηση με τον Βαλμπουενά, τον Φορτούνη… Πρέπει να νιώσεις ισάξιος. Άσχετα αν είσαι στον Ολυμπιακό ή στην Ανόρθωση το σημαντικό είναι να παίξεις για τη φανέλα. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην φοβηθείς. Πρέπει να σκεφτείς ότι για να φοράω αυτή τη φανέλα σημαίνει το αξίζω. Άρα, πρέπει να σέβεσαι τη φανέλα, αλλά να μην τη φοβάσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ