aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜανια-κός… δολοφόνος στο «Αμμόχωστος», χατ τρικ τρία χρόνια και έξι μήνες μετά!

Μανια-κός… δολοφόνος στο «Αμμόχωστος», χατ τρικ τρία χρόνια και έξι μήνες μετά!

Τρία χρόνια και έξι μήνες έχουν περάσει από το τότε που ο Μιχάλης Μανιάς έχει να σκοράρει τρία τέρματα σε έναν αγώνα. Ο Ελλαδίτης επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10’, τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε με κεφαλιά το 2-0, ενώ στο 55′ με δεύτερο πέναλτι έκανε χατ-τρικ

Ήταν το πρώτο γκολ του Μανιά μετά τις 9 Ιανουαρίου 2019, ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισε τρία γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν στις 23 Απριλίου 2017 στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τη Βέροια με 4-3.

Πέναλτι κέρδισε η Ανόρθωση στο 9ο λεπτό του ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά από φάση διαρκείας, ο Βεσελόφσκι έδιωξε ασταθώς και ο Αμπαρτζουμιάν προσπάθησε να πάρει τη μπάλα όμως βρέθηκε στο έδαφος μετά από επαφή με τον Αντιόλο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Φελλάς, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, ωστόσο καμία επαναληπτική προβολή της Cytavision δεν ξεκαθαρίζει αν υπάρχει παράβαση. Οι παίκτες των ερυθρολεύκων διαμαρτυρήθηκαν έντονα, γι’ αυτό και ο Ντανίλο δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Ο Μανιάς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα (10’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά-ψαράκι, διπλασίασε τα γκολ για την «Κυρία». Μάλιστα, αυτά είναι τα πρώτα γκολ του Ελλαδίτη με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Στο 55′ ο Μανιάς ευστόχησε δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, μετά την καθαρή ανατροπή του Ελουντού από τον Βεσελόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ