aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαλέκκος: Η αξέχαστη γκολάρα στην Ανόρθωση κι ο πούρος στα αποδυτήρια (vid)

Μαλέκκος: Η αξέχαστη γκολάρα στην Ανόρθωση κι ο πούρος στα αποδυτήρια (vid)

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» ο Κώστας Μαλέκκος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σε ένα από τα πιο ωραία γκολ που πέτυχε. Συγκεκριμένα, πριν 20 χρόνια «πλήγωσε» την Ανόρθωση (09/01/1999) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος στο «Goal»: «Θα έκανα κάρτα διαρκείας της Ανόρθωσης λόγω Τιμούρ»

Το σχετικό απόσπασμα: «Τα γκολ που θυμάμαι ήταν αυτό και το 0-1 με το γκολ που πέτυχα με τον Ξιούρουππα. Τι να θυμηθώ; Την ντρίμπλα στον μακαρίτη τον Τόμιτς, έφθασα στην γραμμή και σκόραρα από εκεί. Δεν είναι θέμα να της θυμάμαι μόνο εγώ. Όποιος έρθει εδώ στο καφέ μου θυμίζει αυτό το γκολ και μου το λέει. Ήταν κάτι που το ένιωθα, όχι το στυλ και ο τρόπος που μπήκε το γκολ. Αν θυμάσαι στο τέλος, άναψα ένα πούρο. Καθόταν ο Γιώτης ο Παναγιώτου δίπλα μου στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος τότε μου έφερνε πάντα πριν το παιχνίδι ένα πούρο, ήταν ψυχολογία, ένιωθα ότι μετά τη νίκη θα ανάψουμε τον πούρο μας. Τον έδωσα στον Γιώτη και του είπα βάλτο στο σακάκι και σε 5’ θα έρθω και τον ανάψω. Είναι μνήμες που είναι εκεί».

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος: Ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η απατημένη σύζυγος κι ο… ρατσιστής Τραμετσάνι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ