aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαχητές σε Δήμαρχο Πάφου: «Θα πρέπει να πάρει τη δική μας άδεια, ανήθικη συμπεριφορά»

Μαχητές σε Δήμαρχο Πάφου: «Θα πρέπει να πάρει τη δική μας άδεια, ανήθικη συμπεριφορά»

Επίθεση των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης στον Δήμαρχο Πάφου με ανάρτηση τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι Μαχητές αναφερόμενοι στην αντιμετώπιση που έχουν οι πρόσφυγες από τον Δήμαρχο Πάφου, τον καταγγέλουν ότι με αθέμιτα μέσα προσπαθεί να τους κάνει για δεύτερη φορά πρόσφυγες ώστε να κάνει τις περιουσίες τους, χώρους στάθμευσης. Τονίζουν ότι παρόμοιες ανήθικες συμπεριφορές είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν και σε άλλες πόλεις και τις… ξερίζωσαν, όπως είναι διατεθειμένοι να κάνουν και τώρα. Τέλος προειδοποιούν πως ο αν ο Δήμαρχος Πάφου συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά θα τους βρεις μπροστά του και θα πρέπει να πάρει τη δική τους «άδεια».

Η ανάρτηση των Μαχητών:

«Τους τελευταίους μήνες εκτυλίσσεται στην Πάφο μία υπόθεση για την οποία δεν είχαμε πρόθεση να τοποθετηθούμε. Οι εξελίξεις όμως δεν μας αφήνουν να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι σε αυτή την αδικία που υφίστανται οι εκτοπισμένοι μας.

Αναφερόμαστε φυσικά στην αντιμετώπιση που έχουν από το Δήμαρχο Πάφου, ο οποίος με αθέμιτα μέσα προσπαθεί να τους κάνει για δεύτερη φορά πρόσφυγες ώστε να κάνει τις περιουσίες τους, χώρους στάθμευσης.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε τη θυματοποίηση των προσφύγων μας. Αυτή η ανήθικη συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί και σε άλλες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και την έχουμε ξεριζώσει όποτε χρειάστηκε. Το ίδιο θα πράξουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Αν ο Δήμαρχος Πάφου νομίζει ότι οι περιουσίες που δόθηκαν στους πρόσφυγες είναι τσιφλίκι του, να ξέρει ότι θα μας βρει και εμάς μπροστά του. Και να είναι βέβαιος πως αν συνεχίσει έτσι θα πρέπει να πάρει πρώτα τη δική μας «άδεια», με ότι αυτό και αν συνεπάγεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ