aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχητές» για Θανάση: «Η ανθρωπιά παραμένει ακόμα ζωντανή»

«Μαχητές» για Θανάση: «Η ανθρωπιά παραμένει ακόμα ζωντανή»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης απευθύνουν ευχαριστίες οργανισμούς, εταιρείες, οπαδικά σύνολα, μικρές επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα, οι οποίοι προσέφεραν χρήματα για βοήθεια του Θανάση Αθανασίου, ο οποίος ταξιδεύει σήμερα στη Γερμανία για το πιο σημαντικό «ντέρμπι» της ζωής του και στόχο να βγει νικητής μετά τις θεραπείες για καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε λίγη ώρα ο Αδελφός μας Θανάσης Αθανασίου αναχωρεί για την Γερμανία εκεί όπου θα συνεχίσει τις θεραπείες του με στόχο να βγει νικητής σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απών αυτές τις δύσκολες ώρες και αντιπροσωπεία του κλιμακίου μας Famagusta Ghetto τον επισκέφθηκε τόσο ψες δίνοντας του την κατάλληλη εμψύχωση όσο και σήμερα που τον συνόδευσε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της ελπίδας.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στον αγώνα του Θανάση τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά. Η κίνηση του ταμείου κοινωνικής ευθύνης είχε την ανάλογη ανταπόκριση και παραδόθηκε χθες για τις ανάγκες του αδελφού.

Να συγχαρούμε επίσης όλους όσους έχουν συνεισφέρει ξεχωριστά, οργανισμούς, εταιρείες, οπαδικά σύνολα, μικρές επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα δείχνοντας ότι η ανθρωπιά παραμένει ακόμα ζωντανή παρά τα όσα ζούμε σαν κοινωνία.

ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,

ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ´ΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙΣ»

».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ