aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜαχητές για Κατσαράβα: «Έξω από το “Παπαδόπουλος” τώρα»

Μαχητές για Κατσαράβα: «Έξω από το “Παπαδόπουλος” τώρα»

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε το χθεσινό βίντεο από το ΓΣΠ, που δείχνει τον Νίκα Κατσαράβα μετά το γκολ του Γκιόργκι Κβιλιτάια του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι έξω φρενών, πιστεύοντας ότι ο Γεωργιανός όντως πανηγύρισε και δεν δέχονται τη θέση του, ότι δηλαδή απλώς χαμογέλασε με τον τρόπο που πανηγύρισε ο Γκουράμ Κάσια.

Πριν από λίγο οι «Μαχητές-Χριστάκης Φωτίου» εξέδωσαν ανακοίνωση, απαιτώντας να φύγει ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα τους αμέσως:

«Δεν θα πούμε πολλά για την ώρα. Το μήνυμα που θα στείλουμε προς όλους τους αρμόδιους φορείς είναι ξεκάθαρο: – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” ΤΩΡΑ –

Με την νοημοσύνη του ΑΝΟρθωσιάτη ΔΕΝ παίζει ΚΑΝΕΙΣ. Τέτοια περιστατικά “ύβρις” που ξεπερνούν τις δικές μας γραμμές, δεν θα γίνουν αποδεκτά!

Αν δεν γίνουν κατανοητές οι εισηγήσεις μας, τότε θα παρέμβουμε εμείς. Είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός των γηπεδικών ορίων.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ