aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Λυπάμαι που δεν σκοράραμε, χαίρομαι που δεν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ»

«Λυπάμαι που δεν σκοράραμε, χαίρομαι που δεν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Δόξα αναφέρθηκε στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια της σεζόν. Ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε. Όταν δεν σκοράρεις ο αντίπαλος γίνεται επικίνδυνος. Λυπάμαι από τη μια που δεν σκοράραμε αλλά χαίρομαι που δεν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Το ξέρουμε πως δεν σκοράρουμε πολύ σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνουμε. Περιμένω από τους παίκτες μου περισσότερα νούμερα σε γκολ και ασίστ. Δεν είναι ευχάριστο που δεν κερδίσαμε σίγουρα αλλά βλέπουμε τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στη Δόξα».

Για το επιθετικό πρόβλημα σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο θέλεις ισορροπία. Αν δεν σκοράρεις και δέχεσαι πολλά γκολ είναι κακό. Εμείς δεν σκοράρουμε πολύ, αλλά ούτε δεχόμαστε και αυτό είναι ΟΚ. Δεν παραπονιέμαι όμως για τους παίκτες δίνουν το μάξιμουμ. Είναι δύσκολη η αγορά του Γενάρη. Ελπίζω να βρούμε 1-2 καλές επιλογές για να μας βοηθήσουν. Αλλά αυτή είναι η ομάδα μας. Μπορούμε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες αλλά ως εκεί. Θέλουμε τους παίκτες μας να έχουν καλύτερα νούμερα γιατί έχουν την ποιότητα να το κάνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ