aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛόρια: «Όλο αυτό μοιάζει με καρδιογράφημα...»

Λόρια: «Όλο αυτό μοιάζει με καρδιογράφημα…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΑΝΟλα στην φόρα» της Cablenet βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την πορεία της προσφυγικής ομάδας μέχρι στιγμής, τονίζοντας πως μοιάζει με… καρδιογράφημα.

Όσα δήλωσε ο Γκιόργκι Λόρια:

Για την πορεία της Ανόρθωσης: «Είναι αλήθεια ότι ένα παιχνίδι μπορεί να το κερδίσουμε και το άλλο μπορεί να το χάσουμε. Είναι αλήθεια ότι όλο αυτό, μοιάζει με καρδιογράφημα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό έτσι ώστε να κερδίζουμε. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα σερί νικών που χρειαζόμαστε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν βγαίνουν τα πράγματα όσο αφορά να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε φορά για το καλύτερο και αυτό κάνω. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Φέτος πολλές φορές δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν κρατήσαμε το μηδέν».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Άρχισε άσχημα για εμάς. Δεχθήκαμε το γκολ, ισοφαρίσαμε και είχαμε και δύο κλασσικές ευκαιρίες να νικήσουμε. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε. Αυτό είναι το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα: «Πρέπει να πούμε ότι ναι, είμαστε ικανοποιημένοι. Μπορούσε να ήταν και ανάποδο το αποτέλεσμα, είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους. Μετά το σημείο που έμεινε με 10 ο αντίπαλος, είχαμε τις ευκαιρίες, ήταν όμως θέμα τύχης που δεν ήρθε το γκολ».

Για το γεγονός της Ανόρθωσης δεν είναι στις πρώτες θέσεις: «Είναι ασυνήθιστο. Πρέπει να το διορθώσουμε, να κάνουμε νίκες και να επανέλθουμε στις πρώτες θέσεις».

Για την ομάδα που ξεχωρίζει: «Μου αρέσει η ΑΕΚ για τον τρόπο που παίζει. Την είδα σε πολλά παιχνίδια και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν».

Για την πορεία στην Ευρώπη: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε παρά τα προβλήματα, έκανα ότι μπορούσα και εγώ, όπως και όλοι μας για να περάσει η ομάδα και να παίξει στην Ευρώπη».

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: «Στην αρχή της προετοιμασίας ένιωθα πιο δυνατός. Ξαφνικά προέκυψε αυτό με τον κορωνοϊό και πίστεψα ότι δεν θα με επηρέαζε. Για 10 ημέρες είχα 39 πυρετό, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πέρασα δύσκολα. Για όσους δεν το παίρνουν σοβαρά και δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο, θα είναι καλό να το πράξουν γιατί είναι κάτι πολύ δύσκολο για όσους έχουν νοσήσει».

Για την πρώτη νίκη στην Ευρώπη: «Μετά την ήττα από την Παρτιζάν, πιστεύαμε ότι θα έρθει η νίκη με τη Γάνδη στο Βέλγιο. Άργησε να έρθει η αλήθεια, χάσαμε ευκαιρίες για αυτό όμως εν τέλει ήρθε η νίκη με την Γάνδη σε μία πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η ομάδα ήταν στα κάτω της και εκτός από αυτό, η νίκη ήταν και οικονομική «ένεση» για το σύλλογο».

Για τα παιχνίδια με την Φλόρα: «Να αρχίσω από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε στο α’ ημίχρονο στο ΓΣΠ. Ήταν ένα γκολ που χτύπησε την ψυχολογία της ομάδας και δεν μπόρεσε να βρει ακόμη ένα για να νικήσουμε. Βλέποντας και τα δύο παιχνίδια από έξω, δεν ήταν καλό για εμάς. Πρέπει να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Έπρεπε να το πράξουμε αυτό και στα δύο παιχνίδια και να εκμεταλλευτούμε τα δύο γκολ προβάδισμα που είχαμε».

Για τον…τελικό στο Βλειγράδι: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Πρέπει να νικήσουμε και να μην το πράξει η Φλόρα. Ξέρουμε ότι δεν μας αρκεί άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Μπορεί να είναι κρύο στο Βελιγράδι, όμως αυτό ίσως να είναι και καλύτερο».

Για την παρουσία των οπαδών στα εκτός και τα εντός: «Είναι εκπληκτικό. Είναι πολύ μεγάλη ώθηση να βλέπουμε τόσους οπαδούς. Εμείς από την πλευρά μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να τους ευχαριστήσουμε».

Για την Εθνική Γεωργίας: «Είχαμε βάλει στόχο για τα πλέι-οφ όμως ήμασταν εκτός. Παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια και νικήσαμε. Με τη Σουηδία, παίξαμε πολύ καλά. Είναι η Εθνική του Ζλάταν Ιμπραΐμοβις και αυτό λέει πολλά. Δεν νικήσαμε τυχαία».

Για τη φωτογραφία με τα…έξι χέρια: «Είναι μία φωτογραφία που έφτιαξαν τα media για τις αποκρούσεις. Καμία φορά, ένας τερματοφύλακας μπορεί να έχει περισσότερα από δύο χέρια».

Για το αν έχει μάθει συνθήματα της Ανόρθωσης: «Προσπαθώ. Την ώρα που φωνάζουν οι οπαδοί μας τα συνθήματα, λαμβάνω τον ρυθμό, όμως ακόμα δεν μπορώ να τα τραγουδήσω».

Για το αγαπημένο του φαγητό στην Κύπρο: «Ο γύρος και το σουβλάκι».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Δεν είναι η σωστή θέση για εμάς αυτή που βρισκόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να πανηγυρίσει η ομάδα στο τέλος, τις επιτυχίες που έχει βάλει ως στόχο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ