aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛόρια: «Ο Τιμούρ μού είπε πως δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν»

Λόρια: «Ο Τιμούρ μού είπε πως δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν»

Συνέντευξη σε γεωργιανή ιστοσελίδα παραχώρησε Γκιόργκι Λόρια, μιλώντας για την Ανόρθωση, την Κύπρο και τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αρχικά, μίλησε για το πώς κατέληξε στην ομάδα της Αμμοχώστου και για τη ζωή του στην Κύπρο: «Όταν έφυγα από τη Β’ Κατηγορίας της Γερμανίας πριν από τρία χρόνια, είχα την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στην Πολωνία. Ωστόσο, αφού μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αποφάσισα να μετακομίσω στην Κύπρο. Είμαι εκεί τρία χρόνια, αγωνίστηκα σε 100 επίσημα παιχνίδια και φαίνεται ότι έχει γίνει σαν το σπίτι μου. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τη χώρα, επειδή δεν είναι καθόλου λίγο να είσαι τόσο καιρό σε ένα μέρος».

Ακολούθως μίλησε για την τριετία που βρίσκεται στην Ανόρθωση αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος: «Νομίζω ότι αυτή η περίοδος ήταν επιτυχημένη. Κέρδισα ατομικά βραβεία, ένα κύπελλο, θα μπορούσαμε να γίνουμε πρωταθλητές από την πρώτη χρονιά. Παίξαμε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή η περίοδος ήταν επιτυχημένη όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον σύλλογο, γιατί η Ανόρθωση δεν είχε κερδίσει τίποτα τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Όταν φτάσαμε εμείς, οι Γεωργιανοί, το επίπεδο της ομάδας ανέβηκε και μπορώ ευθέως να πω ότι είχαμε τη μεγαλύτερη συμβολή —και ο προπονητή και οι παίκτες».

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει ποια ήταν η αντίδραση των παικτών όταν έμαθαν για την αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη στην ομάδα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς συνέβη. Ο Τιμούρ μού είπε ότι αυτός και ο σύλλογος δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε σημαντικές λεπτομέρειες και έτσι αποχώρησε. Ό,τι και αν ήταν, είναι λυπηρό το ότι έφυγε από την ομάδα ο Κετσπάγια. Θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτά τα τρία χρόνια και να του ευχηθώ και επιτυχία στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ