aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛέβι: «Πιστεύω στην ομάδα μου, θα χάσουν αρκετοί βαθμούς εδώ»

Λέβι: «Πιστεύω στην ομάδα μου, θα χάσουν αρκετοί βαθμούς εδώ»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην Πάφος FC ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός προπονητής επεσήμανε ότι περιμένει σε ανάλογες περιπτώσεις που προηγείται στο σκορ η ομάδα του να μην απειλείται από τον αντίπαλο και να… σκοτώνει το παιχνίδι με δεύτερο γκολ. Δήλωσε πίστη στη δυναμική της Ανόρθωσης και πρόβλεψε πως αρκετές ομάδες θα χάσουν βαθμούς στην έδρα της Πάφου FC.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και δεν το κρατήσαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να κάνουμε δεύτερο γκολ και η Πάφος μας πίεσε μεν αλλά χωρίς να βρει μεγάλες φάσεις. Από την ομάδα μου περιμένω να μην απειληθεί και να βρει αντεπίθεση να κάνει δεύτερο γκολ. Πρέπει να πω ότι η Πάφος είναι δυνατή ομάδα, καλά οργανωμένη και θα χάσουν αρκετοί βαθμούς εδώ. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου, έχουμε δυνατό ρόστερ και σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ