aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛέβι: «Eίναι νωρίς να μιλήσω για τίτλο»

Λέβι: «Eίναι νωρίς να μιλήσω για τίτλο»

O προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, μίλησε μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Χρειάστηκε πολύ ενέργεια μας πίεσαν αρκετά και όταν έγινε το 1-0 έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Δεν μου αρέσει να παραπονούμαι αλλά είχαμε ένα έντονο πρόγραμμα σε 7 μέρες και είχαμε απέναντι μας μια καλή και δυνατή ομάδα, θεωρώ πως ελέγχαμε το παιχνίδι και πιέζαμε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο.

Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν θυμάμαι πολλές ευκαιρίες από την Ομόνοια και δεχθήκαμε ένα γκολ όταν ο Ράγιος ήταν τραυματισμένος. Το παιχνίδι όπως κύλησε στην συνέχεια ήταν επικίνδυνο τόσο να δεχτείς γκολ όσο και να πετύχεις. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και άξιζαν το γκολ.

Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας στήριξαν. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν πνεύμα νικητή και πιέζουν μέχρι το τέλος και γι’ αυτό έρχονται τα γκολ, είναι νωρίς να πούμε για τίτλο κάναμε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και δημιουργήσαμε ένα νέο γκρουπ και ένα νέο σύνολο. Δείχνουμε να είμαστε καλοδουλεμένη ομάδα σκληρή και θα δούμε στη συνέχεια για τους στόχους μας. Έχω πάρει πρωταθλήματα στην καριέρα μου και είναι νωρίς να μιλήσω για τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ