aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Λευκό» το πρώτο τέστ (pics/vid)

«Λευκό» το πρώτο τέστ (pics/vid)

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο φιλικός αγώνας της Ανόρθωσης με αντίπαλο την ισραηλινή Μακάμπι Σιααραγίμ, το πρώτο επί πολωνικού εδάφους. Το παιχνίδι έγινε στις εγκαταστάσεις του «Remes» στην Οπαλένιτσα, όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Αμμοχώστου.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης θα γίνει την προσεχή Κυριακή και θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου, με αντίπαλο τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Έναν σαφώς ισχυρότερο αντίπαλο, σε ένα πολύ χρήσιμο τεστ για την «Κυρία».

Η αρχική εντεκάδα: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σάβιτς, Καλντερόν, Βίκτορ, Οικονομίδης, Κριστομπάλ, Ρέινα, Ράγιος, Ίσμα

Στο ημίχρονο για την Ανόρθωση πέρασαν στο παιχνίδι οι Μακρής, Αριστοτέλους και Νικολάου αντί των Ράγιος, Γκιγιέρμε και Σάβιτς αντίστοιχα.

Στο 63’ πέρασαν οι Παπαδόπουλος, Μπένετ, Τιάγκο Σίλβα στη θέση των Κόπριβετς, Κριστοβάλ και Οικονομίδη και τέλος στο 73’ στις θέσεις των Ρίος Ρέινα και Γκονζάλβες πέρασαν οι Θεοδώρου και Κυριάκου.

Παρακολουθείστε πιο κάτω όλο το φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ