aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛάζαρος στο «Goal»: «Ας το κρίνει ο κόσμος, έχω ήδη κριθεί»

Λάζαρος στο «Goal»: «Ας το κρίνει ο κόσμος, έχω ήδη κριθεί»

Ο Λάζαρος, άραγε, είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του μέχρι στιγμής ή, θα μπορούσε να δώσει περισσότερα; «Ας το κρίνει ο κόσμος», ήταν η απάντησή του σε δηλώσεις του στο «Goal».

«Είμαι και σε μία ηλικία που έχω κάνει κάποια πράγματα και έχω κριθεί. Ας δούνε τα αποτελέσματα, τι έχω δώσει στην ομάδα έως τώρα και ας το κρίνουν αυτοί», πρόσθεσε ο Ελλαδίτης, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Ανόρθωσης με 7 γκολ, 4 εξ αυτών στο Κόνφερενς Λιγκ και 3 στο πρωτάθλημα.

«Σκόραρα στα τελευταία δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, σύνολο τέσσερα στα ευρωπαϊκά, καλά είναι. Κάθε γκολ είναι καλό. Με οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι μόνο τα ευρωπαϊκά. Σίγουρα υπάρχουν κάποια περισσότερα πλεονεκτήματα όταν πετύχεις γκολ σε τέτοιες διοργανώσεις, παίζει το όνομά σου πιο πολύ, το βλέπει όλη η Ευρώπη, ειδικά εάν ένα γκολ είναι όμορφο. Τα γκολ ακόμα και στην προπόνηση είναι γκολ», είπε.

Ο 34χρονος, χρησιμοποιείται και στη θέση του κεντρικού επιθετικού, με τον ίδιο να σχολιάζει επί του συγκεκριμένου:

«Για μένα στο ποδόσφαιρο δεν είναι νέος ρόλος να αγωνίζομαι σε κάποια παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης, σε ρόλο 9αριού. Όλοι οι ρόλοι στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικοί και για εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπου μου ζητηθεί να αγωνισθώ, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Διαβάστε επίσης: Λάζαρος στο «Goal»: «Αυτός είναι καθρέφτης και όχι να λέμε πολλά λόγια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ