aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛάζαρος: «Ελπίζω να πάρω το βραβείο Πούσκας, λέω κι εγώ τα δικά μου…»

Λάζαρος: «Ελπίζω να πάρω το βραβείο Πούσκας, λέω κι εγώ τα δικά μου…»

Στα ουράνια πετούσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την τεράστια νίκη της Ανόρθωσης επί της Γάνδης. Ο χρυσός σκόρερ της «Κυρίας» με το σπάνιας ομορφιάς τέρμα που πέτυχε τόνισε ότι δεν πρέπει να κλαίνε τους βαθμούς που έχασαν με τη Φλόρα, αλλά να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ευχήθηκε να πάρει το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τα δώσαμε όλα, τακτικά ήμασταν τέλειοι, δεν αφήσαμε χώρους στην Γάνδη να απειλήσει. Προσπαθήσαμε στις στιγμές μας να είμαστε αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι ο τίτλος της βραδιάς είναι ότι είναι μια ιστορική, σπουδαία νίκη».

Πλέον πάτε στην Σερβία για να διεκδικήσετε την πρόκριση: «Είναι πολύ σημαντικό ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω τώρα και να κλαίμε για τα αποτελέσματα με την Φλόρα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να κοιτάξουμε μπροστά και το ποδόσφαιρο είναι περίεργο παιδιά».

Για το εντυπωσιακό γκολ του: «Βλέπω πράγματα, όχι μόνο από πριν πάρω τη, μπάλα αλλά από πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Στο διάβασμα που κάνω και εγώ προσωπικά του αντιπάλου. Θέλω να πω μια ατάκα, να γελάσω και λίγο γιατί πραγματικά το χάρηκα πάρα πολύ σαν γκολ. Ήταν ένα τέρμα που ήθελα να το πετύχω τόσα χρόνια. Δεν πήρα το βραβείο Πούσκας με το φάουλ (σ.σ. όταν έπαιζε στην ΑΕΚ), ελπίζω να το πάρω τώρα. Τι να πω, λέω και εγώ τα δικά μου! Με βλέπετε χαρούμενο, είναι γιατί για αυτές τις βραδιές που ζούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και εγώ μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, τις χαίρομαι σαν μικρό παιδάκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ