aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛαβόρδε για ΑΠΟΕΛ: «Αυτά είναι ψέματα…»

Λαβόρδε για ΑΠΟΕΛ: «Αυτά είναι ψέματα…»

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ως γνωστόν αποτελεί διακαή πόθο των οπαδών της Ανόρθωσης, ενώ ως γνωστόν πρόσφατα δημιουργήθηκε γκρουπ στο Facebook με… στόχο την επιστροφή του κάτι που για φέτος φαντάζει ακατόρθωτο.

Δημιουργός της σελίδας ο γνωστός οπαδός της Ανόρθωσης Χαρίλαος Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα επικοινωνεί συχνά με τον Κολομβιανό άσο. Πρόσφατα, δημοσίευμα έκανε λόγο πως ο ΑΠΟΕΛ θα κλείσει τον Λαβόρδε και με αφορμή αυτό, ο Χαρίλαος είχε σύντομη επικοινωνία με τον Κολομβιανό εξτρέμ. Ο τελευταίος τόνισε πως «αυτό είναι» όταν ρωτήθηκε από τον Χαρίλαο αν ισχύει το δημοσίευμα.

«Επειδή παρουσιάστηκαν διαφορά δημοσιεύματα σήμερα σε τυχόν επιστροφή του Ρικάρντο Λαβόρδε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ επικοινώνησα μαζί του και μου ανάφερε ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Καληνύχτα…», έγραψε ψες ο Χαρίλαος στο Facebook, δημοσιεύοντας και αντίγραφα από τη συνομιλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ