aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαβόρδε: Ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση

Λαβόρδε: Ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προφορική συμφωνία με τον Ρικάρδο Λαβόρδε για διετές συμβόλαιο έχει έρθει η Ανόρθωση και πλέον, το μόνο που απομένει είναι να του σταλεί το συμβόλαιο για να βάλει την υπογραφή του. Οι ετήσιες απολαβές του Λαβόρδε θα είναι €250.000 συν κάποια μπόνους που θα υπάρχουν σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Το συμβόλαιο που θα έχει ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός θα είναι το μεγαλύτερο μαζί με αυτό του Μίχαλ Γκιουρίς, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής, στις επαφές που είχε με τη διοίκηση, έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα στα επόμενα 24ωρα. Την ίδια ώρα, οι παράγοντες της «Μεγάλης Κυρίας» κρατούν μικρό καλάθι, μιας και ο Λαβόρδε έδωσε και πριν από μερικές εβδομάδες θετική απάντηση, αλλά στην πορεία τα γύρισε. Πλέον τα πράγματα φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά μιας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν που άνοιξε την πόρτα για να έρθει.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Οι τίτλοι τέλους στο μεγαλύτερο σίριαλ και τα… εισιτήρια!

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου της Ανόρθωσης έχει «κολλήσει» στην περιβόητη επιστροφή του Κολομβιανού. Προψές, το πρώτο παιχνίδι με τη Λάτσι είχε τελειώσει, η «Κυρία» πήρε μία δύσκολη και στενή νίκη με 2-1, όμως το μυαλό πολλών δεν ήταν στον επαναληπτικό αλλά στον… Ρικάρδο Λαβόρδε! Έξω από τα αποδυτήρια είχαν μαζευτεί λίγοι φίλοι των κυανόλευκων και στα πηγαδάκια που είχαν στήσει το όνομά του ήταν στην πρώτη γραμμή. «Έρχεται; Συμφώνησε; Πότε θα έρθει επιτέλους και γιατί τόση χρονοτριβή;», ήταν μερικά από τα ερωτήματα, ενώ υπήρχε και μία πιο μικρή μερίδα που υποστηρίζει ότι η περίπτωση Λαβόρδε έπρεπε ήδη να είχε τεθεί εκτός και η ομάδα να είχε έτοιμο άλλον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Σε βίντεο η ανατροπή της Ανόρθωσης και η παρακάμερα

Όπως και να έχει, το θέμα Ρικάρδο Λαβόρδε πλησιάζει στο τέλος του με τις πιθανότητες να έχει θετική κατάληξη να είναι περισσότερες από ποτέ. Κάτι που θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο ποδοσφαιριστής πριν από δυο-τρεις μέρες είχε επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Παντελή και του έστειλε το μήνυμα ότι έρχεται με τους όρους που είχαν συζητήσει την τελευταία φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ