aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Λάθη που απαγορεύονται, δώρα, χωρίς πίεση»

«Λάθη που απαγορεύονται, δώρα, χωρίς πίεση»

Δεν γύρεψε δικαιολογίες ο Νεόφυτος Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΖ, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Ένα μέρος των δηλώσεων του πάντως θα συζητηθεί.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και στον συνάδελφό για την εξαιρετική του δουλειά στα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι δεν πάμε μόνο πουθενά, αλλά επειδή υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορώ να δικαιολογήσω και τα νιώθω έντονα, θα πω μόνο πως τα δύο πρώτα γκολ τα δώσαμε δώρο είναι και αυτό είναι αδικαιολόγητο. Επειδή δεν ήρθα εδώ να χάσω την ώρα μου, θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με τους παίκτες μου», σημείωσε αρχικά.

«Όταν κάνεις τέτοια λάθη-δώρα, όπως στα δύο πρώτα γκολ που δεχθήκαμε, λάθη που απαγορεύονται και χωρίς πίεση, τότε ναι, είναι κάτι που με προβληματίζει γενικότερα», είπε ακολούθως ο τεχνικός της Ανόρθωσης. Και σημείωσε πως «πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με την ομάδα και τους παίκτες».

«Παρόλα αυτά χάσαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Στην επανάληψη είδαμε μια ομάδα που μπορώ γι’ αυτήν να είμαι περήφανος ως προπονητής της», κατέληξε.

Μετά από ερώτηση συναδέλφου, απάντησε: «Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι έκαναν σοβαρά λάθη χωρίς πίεση».

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ