aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛάρκου: «Αν το καλό της ομάδας απαιτεί να μην είμαι εδώ θα το αποφασίσω εγώ...

Λάρκου: «Αν το καλό της ομάδας απαιτεί να μην είμαι εδώ θα το αποφασίσω εγώ ή η διοίκηση»

Την ευθύνη που του αναλογεί για την μέχρι τώρα πορεία της Ανόρθωσης ανέλαβε ο Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος στην παρουσίαση του Ίσκο Μουνιόθ τόνισε ότι η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε μετά από αξιολόγηση.

Η σχετική τοποθέτηση: «Εννοείται ότι μπορεί να πετύχει ή να αποτύχει κάποιος καλός προπονητής και το ανάποδο. Σε κάθε περίπτωση, αξιολογήθηκαν τα δεδομένα. Δεν θα παρελθοντολογήσουμε, δεν είναι της ώρας. Πάντα υπήρχε αξιολόγηση, αυτή είναι η κύρια μου δουλειά. Έπρεπε να γίνουν κινήσεις για να μπει η ομάδα σε πορεία σωστή. Αν αναφέρεστε σε δικές μου ευθύνες, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πολλές φορές ανέλαβα λάθη άλλων. Είναι μέσα στις ευθύνες μου να δουλεύω μέσα στο καλό της ομάδας. Αν το καλό της ομάδας απαιτεί να μην είμαι εδώ θα το αποφασίσω εγώ ή η διοίκηση, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν είμαι ανεύθυνος, είμαι πολύ – πολύ υπεύθυνος. Η αποχώρηση του προπονητή αποφασίσθηκε το πρωί της Κυριακής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ