aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛαΐφης: Οι λεπτομέρειες για τη μανατζερική του στέγη και ο αδερφός του

Λαΐφης: Οι λεπτομέρειες για τη μανατζερική του στέγη και ο αδερφός του

Το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου με τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που αφορούν στο μέλλον του «δικού μας» Κωνσταντίνου Λαΐφη, έχει… πολύ ψωμί.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες για τη μανατζερική του στέγη, ισχύουν τα εξής: Η άνοδος του Λαΐφη… κινητοποίησε και κάποιους Έλληνες agents, αλλά ατύχησαν αφού ο άσος έχει μανατζερική στέγη. Πρόκειται για την κυπριακή εταιρεία Νovelsportsage, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει κρατήσει και ποσοστό ιδιοκτησίας του. Άλλωστε εκεί συνεταίρος τού επικεφαλής Κώστα Ηλία (πρώην παίκτη και της Ξάνθης) έχει γίνει ο αδερφός του Κωνσταντίνου Λαΐφη, που λειτουργεί πλέον και ως μάνατζέρ του!

Για την ιστορία, ο Κώστας Ηλία είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε στα 13 του χρόνια τον Γρηγόρη Κάστανο, τον πολύ ταλαντούχο Κύπριο μεσοεπιθετικό, τον οποίο πήγε μάλιστα και στη Γιουβέντους (Πριμαβέρα) πριν του τον «αρπάξει» μεγάλο ελληνικό γραφείο μάνατζερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ