aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λαΐφης: «Ήθελα να φύγω…»

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε σε βελγική εφημερίδα για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και πως βρέθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. 

Ο 23χρονος σέντερ μπακ έχει εξελιχθεί σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του βελγικού πρωταθλήματος χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Λαΐφης, ο οποίος αγωνίζεται στους «Rouches» με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για δύο σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Derniere Heure», όπου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταπήδησης του στη βελγική ομάδα.

«Το όνειρο κάθε Κύπριου ποδοσφαιριστή είναι είναι να παίξει σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη της χώρας. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Γνώριζα πως θα πάω στην Σταντάρ Λιέγης αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ήθελα να φύγω από την Κύπρο και να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο. Τελικά πρόλαβα να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού για λίγα δευτερόλεπτα βγάζοντας την τυπική φωτογραφία. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίσει τίτλους και να βελτιώνομαι συνεχώς».

Παράλληλα, ο Κύπριος διεθνής άσος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον.

«Έχω έρθει δανεικός για δύο χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης. Ποιος ξέρει; Μπορεί να μείνω. Νιώθω καλά στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ