aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λαΐφης η… επιστροφή!

Την προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν εντείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ολοκληρώσει ουσιαστικά την πρώτη του προσθήκη και είναι κοντά σε άλλη μια. Η απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε ουσιαστικά την Πέμπτη και τυπικά, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Γιάννενα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ είναι και με… τη βούλα παίκτης των «ερυθρολεύκων» που θα δώσουν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ και είναι πιθανό να πάρουν δανεικό τον Τσιμίκα που παραχωρήθηκε στην Έσμπιεργκ τον περασμένο Δεκέμβριο. Ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη από καμία από τις δύο ομάδες, αλλά είναι καθαρά τυπικό το θέμα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει παίκτης των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε ακόμη μια κίνηση της αμυντικής του γραμμής. Φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ανόρθωση και δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, θα επιστρέψει στο λιμάνι. Δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς η συμφωνία των εμπλεκομένων πλευρών ήταν για δύο χρόνια.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και ο Κύπριος στόπερ (αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ) θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα (δεν πρόλαβε να τη φορέσει πέρυσι). Ο Λαΐφης μετράει 27 συμμετοχές με τη Σταντάρ Λιέγης φέτος και οι 25 από αυτές είναι ως βασικός και οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά τη παρουσία του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ