aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚυριάκου: «Συγκλονιστικοί παίκτες, κάθε μέρα μας κάνουν πιο περήφανους»!

Κυριάκου: «Συγκλονιστικοί παίκτες, κάθε μέρα μας κάνουν πιο περήφανους»!

«Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να μην λέμε μεγάλα λόγια και να δίνουμε τις απαντήσεις ως ομάδα στο παρκέ», τονίζει ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της προσφυγικής ομάδας.

Ο Κύπριος κόουτς υποκλίνεται στον κόσμο της ομάδας της Αμμοχώστου, χαρακτηρίζοντας τον ως τον πρώτο και τον σημαντικότερο «παίκτη».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Ένα παιχνίδι προσωπικά από τα πιο αγχωτικά, που έχω ζήσει μέχρι στιγμής ως προπονητής. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια δίνουν χαρά και στους παίκτες και στους οπαδούς και στους αντιπάλους, γιατί πραγματικά σήμερα όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Οι παίκτες ήταν συγκλονιστικοί, κάθε μέρα μας κάνουν πιο περήφανους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσοι ήταν σήμερα στο γήπεδο, είδαν πόση καρδιά έχουν, πόση ψυχή έχουν και πραγματικά τι να πω, είμαι πολύ περήφανος».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο πρώτο ημίχρονο, που πήραμε το προβάδισμα με 3-0. Εκεί είχαν κάνει οι παίκτες ότι κάναμε στην προπόνηση και τους έβγαινε κατά γράμμα. Μετά επήλθε η κούραση, αρχίσαμε να οπισθοχωρούμε και η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς παίκτες με καλή ποιότητα και μας τιμωρούσε, αλλά ευτυχώς εμείς βρίσκαμε τον τρόπο να σημειώνουμε τέρμα και πήγαμε στα τελευταία λεπτά που η ΑΕΛ έπαιξε με flying goalkeeper. Εκεί ήταν ρωσική ρουλέτα και ευτυχήσαμε να κάνει εκεί μία εξαιρετική απόκρουση ο τερματοφύλακας και ευτυχώς πήραμε αυτό που δικαιούμασταν σήμερα, τους τρεις βαθμούς και είμαστε στην κορυφή».

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε: «Φέτος έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, που πραγματικά οι φουτσαλιστές μας είχαν κάνει εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν είχαμε τον κόσμο κοντά. Είναι φανερό πως για να κερδίσεις μία αρκετά καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ, χωρίς τον κόσμο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Πραγματικά δεν ήταν ο έκτος παίκτης αλλά ο πρώτος, από κάτω που τους ακούγαμε εμένα πραγματικά σηκώθηκε η τρίχα μου. Ήταν κάτι εξαιρετικό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που είμαι σε αυτή την ομάδα και μου δίνουν και εμένα και τους παίκτες τόσο μεγάλη χαρά».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, δεν λέμε μεγάλα λόγια και προσπαθούμε κάθε Πέμπτη να δίνουμε απαντήσεις στο παρκέ και μόνο αυτό μετρά. Όταν εμείς έχουμε αυτό το κλίμα στην ομάδα, διοίκηση που μας στηρίζει, ο κόσμος που μας ακολουθά και παίκτες που πραγματικά τα δίνουν όλα στο παιχνίδι, θεωρώ ότι θα κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ