aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚυριάκου: «Ο κόσμος μας έχει λείψει»

Κυριάκου: «Ο κόσμος μας έχει λείψει»

Οι παίκτες μας ρωτάνε συνεχώς πόσος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο, τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής φουτσαλικής Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου, ο οποίος επισημαίνει πως στη φετινή χρονιά, ο κόσμος έχει λείψει πάρα πολύ στην ομάδα. Μάλιστα, ο κόουτς απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να έρθει και να υποστηρίξει την ομάδα, απόψε στο Κίτιον στις 20:30 απέναντι στην ΑΕΛ.

Κόουτς, ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας αφήνει όλους ικανοποιημένους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση και στους 4 του κυπέλλου αποκλείοντας τον περσινό κάτοχο του τίτλου ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μόνο προς τα πάνω υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε».

Περιμένατε αυτό το πρόσωπό και αυτή την αντίδραση, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την Ομόνοια;

«Για να είμαι ειλικρινής οι παίκτες, μας εκπλήσσουν όλους κάθε αγωνιστική θετικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πάθος και τη θέληση που δείχνουν σε κάθε αγωνιστική. Μετά και την σημαντική μείωση που είχαμε στον προϋπολογισμό πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους το καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι οι παίκτες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις κάθε Πέμπτη στα κλειστά.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ίσως να είχαμε και την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση, όμως η μπάλα τιμωρεί και είχαμε απρόσμενη ήττα. Δεν περίμενα να επηρεαστεί η ομάδα, αφού το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να επηρεαστούμε από ένα απρόσμενο αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ένα σχόλιο;

«Όσο αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΛ σίγουρα είναι το παιχνίδι με τον ψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Είναι μία ομάδα που σίγουρα γίνεται πολλή καλή δουλειά από τον συνάδελφο ενώ έχουν ενισχυθεί και σημαντικά από επαγγελματίες φουτσαλιστές. Είναι μία ομάδα με σημαντικές διαφορές στο θέμα του προϋπολογισμού από τις υπόλοιπες και όπως δείχνουν τα παιχνίδια είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού έχει καθαρίσει με σχετική ευκολία όλα τα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι την Πέμπτη, παίζοντας στην έδρα μας είναι η ευκαιρία μας με το τέλος του πρώτου γύρου να περάσουμε στην κορυφή. Είμαι σίγουρος, οι παίκτες μας θα βγάλουν το απαραίτητο πάθος και την αποφασιστικότητα ούτως ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε;

«Όσο αφορά τον κόσμο, μας έχει λείψει πάρα πολύ φέτος λόγω και της τιμωρίας της έδρας που έχουμε δεχθεί. Οι παίκτες μας συνεχώς ρωτάνε πόσο κόσμος θα έρθει στο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού πλέον γνωρίζουν όλοι πόσο σημαντικό πλεονέκτημα είναι για την ομάδα, η συνεχής στήριξη που συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ