aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κυρία» στους «8» η Ένωση, έστειλε στα… τάρταρα την Ανόρθωση (vid)

«Κυρία» στους «8» η Ένωση, έστειλε στα… τάρταρα την Ανόρθωση (vid)

Έδειξε τα «δόντια» της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εφτά βράδια προηγουμένως κερδίζοντας με 3-2 την Ανόρθωση και απόψε ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σφράγισε μετά το ισόπαλο 0-0 στο «Τάσος Μάρκου» το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola… πετώντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία μένει χωρίς τίτλο για ενδέκατη συνεχόμενη σεζόν.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά την τελευταία δεκαετία που η «Κυρία» γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Σπουδαία επιτυχία για τους βυσσινί που αμύνθηκαν άψογα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, καθώς απειλήθηκαν ελάχιστες φορές και με «ασπίδα» τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Πολλά νεύρα, λίγες φάσεις

Στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε μόλις μία καλή ευκαιρία, με τις προσωπικές μονομαχίες και τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών να επικρατούν. Η Ένωση διαχειρίστηκε εύκολα το σκορ του πρώτου αγώνα κρατώντας μακριά από την περιοχή του Κλέιμαν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Έπαιξε σκάκι, αλλά έχασε ο Στρέπελ

Με τον Κατσαράβα στο γήπεδο και τον Ράγιος στα αποδυτήρια άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με τον Γιούρχεν Στρέπελ να αλλάζει και τον σχηματισμό της Ανόρθωσης σε 3-5-2. Η ομάδα της Αμμοχώστου «φόρτωσε» με παίκτες την αντίπαλη περιοχή, αναγκάζοντας την Ένωση να οπισθοχωρήσει. Με μπροστάρη τον Κατσαράβα η «Κυρία» επιχείρησε να σκοράρει, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Παρά την είσοδο των Λαβόρδε-Εγγλέζου και την προώθηση του Ντουγκλάο για περίπου 15’ η Ανόρθωση ήταν και πάλη κατώτερη των περιστάσεων, η Ένωση είχε πάντα τις λύσεις και πήρε μια δικαιότατη πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

ΕΝΠ (Κάριτ Φελκ): Kλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Αγγελή, Ενόχ, Ριέρα, Ζαράτε (75′ Φυτανίδης), Πίττας (83′ Μουλαζίμης), Ολίβα (13′ Κουμής), Ουντόζι

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Βάργκιτς, Κοφί, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Ράγιος (46′ Κατσαράβα), Μπεσάτ, Μικελτάντζε (74′ Μικελτάντζε), Ντουρίς (74′ Λαβόρδε).

Σκόρερ:

Κίτρινες: Αμπαρτζουμιάν, Ενόχ (2η) /  Πράνιτς

Αποβολές:

Διαιτητής: ΝικόλαςΝεοκλέους

Α’ Βοηθός: ΜιχάληςΣωτηρίου

Β’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου

4ος: Βασίλης Δημητρίου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ