aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κυρία» στο ραντεβού της!

«Κυρία» στο ραντεβού της!

Με δεύτερη νίκη 3-0 σετ (15-25, 16-25, 23-25) επί του ΘΟΪ Αυγόρου, αυτή τη φορά στην Τεχνική Σχολή του Αυγόρου, η Ανόρθωση προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας και αναμένει αύριο τον αντίπαλό της.

Η ομάδα της Αμμοχώστου «καθάρισε» εύκολα τον αγώνα εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα δυο πρώτα σετ όταν προηγήθηκε με 2-0. Στο τρίτο σετ έκανε αισθητή την παρουσία του το ΘΟΪ.

H Ανόρθωση συνέχισε απ’ εκεί που σταμάτησε στον πρώτο ημιτελικό και κυριάρχησε πλήρως στα πρώτα δυο σετ. Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς ήταν σοβαρές και κέρδισαν τα δυο πρώτα σετ με 25-15 και 25-16. Το ΘΟΪ δεν μπόρεσε να παίξει το βόλεϊ των δυνατοτήτων του και έχασε την πρόκριση σχετικά νωρίς. Στο τρίτο σετ οι Αυγορίτισσες  χωρίς το άγχος ξεδίπλωσαν τις αρετές τους αλλά η Ανόρθωση πιο ποιοτική κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23 φθάνοντας στη νίκη με 3-0 σετ.

ΘΟΪ Αυγόρου (Λ. Νοβάκοφ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χρίστου Λίμπερο: Kούτα. Αλλαγές: Tζιανουδάκη, Χρυσάνθου.

Ανόρθωση (Αλ. Μπόσκοβιτς): Κακουρή, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου Λίμπερο: Δαϋίδ. Αλλαγές: Eλ. Κολοκοτρώνη, Κόρντουν.

Κρίνεται ο τίτλος στη Β’ γυναικών

Σπουδαίοι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο (22 Μαρτίου) όπου στην 18η αγωνιστική και τελευταία του πρωταθλήματος θα κριθεί ο τίτλος και η άνοδος. Τον τίτλο και την άνοδο διεκδικούν ο Εθνικός Λατσιών και ο Πανιδαλιακός. Ο Εθνικός Λ. φιλοξενεί την Ανόρθωση Πετ. και ο Πανιδαλιακός τον Μαραθώνα. Στους άλλους δυο αγώνες ο Άρης Πολ. υποδέχεται τον ΝΟ Λακατάμιας. Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο αγώνας Πανεπιστήμιο-Ροτσίδης Μ. Οι αγώνες αρχίζουν στις 19:30 εκτός από τον αγώνα του Πανεπιστημίου που θα αρχίσει στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ