aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κυρία» σε αδιέξοδο, κανένα ενδιαφέρον και εκκρεμότητες €1.000.000

«Κυρία» σε αδιέξοδο, κανένα ενδιαφέρον και εκκρεμότητες €1.000.000

Κανένα ενδιαφέρον δεν προέκυψε για την ανάληψη της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας, μετά τη λήξη του χρονοδιαγράμματος που έθεσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Επιπλέον, με ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση ενημερώνει ότι χρειάζεται άμεσα πέραν από ένα εκατομμύριο ευρώ, ώστε να διευθετηθούν οι διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν σήμερα.

«Οι στιγμές είναι πραγματικά κρίσιμες για την Ανόρθωση, καθώς το οξύ πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα, δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Κυρίας» και συνεχίζει:

«Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός οικονομικών εκκρεμοτήτων που απομένουν να διευθετηθούν για να ολοκληρωθεί ομαλά η ποδοσφαιρική περίοδος, δίχως συνέπειες κατά την εξέταση των κριτηρίων Ιουνίου. Εκκρεμότητες που αφορούν μισθοδοσία ποδοσφαιριστών για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, καταβολή προστίμων προς ΚΟΠ, πληρωμές προς Κοινωνικές Ασφαλίσεις, φόρους και δημοτικά τέλη, εξόφληση κρατικών οφειλών της περιόδου 2007-13 και καταβολή δόσεων σε τραπεζικά και συνεργατικά ιδρύματα».

Όσο για τις ανάγκες της ομάδας, η ανακοίνωση σημειώνει: «Για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προετοιμασίας της ομάδας, να γίνει παραγγελία ρουχισμού, να πληρωθούν τα κέντρα προετοιμασίας και να γίνουν οι εργασίες συντήρησης του σταδίου και του προπονητικού κέντρου για την επόμενη χρονιά, επίσης απαιτούνται χρηματικά κονδύλια. Το συνολικό ύψος όλων αυτών ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Το όλο ζήτημα παραπέμπεται στην Εκλογική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, της ερχόμενης Τετάρτης 25 Μαΐου, όπου θα παρουσιαστούν ορισμένες εναλλακτικές προτάσεις προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για λύση του αδιεξόδου».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ερχόμενη Τετάρτη θα είναι μια πολύ σημαντική μέρα και πιθανόν μια από τις σημαντικότερες Γενικές Συνελεύσεις της Ανόρθωσης των τελευταίων ετών. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει και παρά τις όποιες πιέσεις δέχεται, λέει πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη. Ένα από τα σενάρια για να συνεχίσει ομαλά η Ανόρθωση χωρίς τον Πουλλαΐδη στα διοικητικά της είναι να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό από τα μέλη στη Γενική Συνέλευση ή να μειωθεί αισθητά ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν.

Παραιτήθηκε ο εμπορικός διευθυντής

Ο εμπορικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Ηλία, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: «Τον σεβασμό μου στα παιδιά των γραφείων, δίνουν όλο τους το είναι για την ομάδα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η ομάδα περνά μια δύσκολη μεταβατική φάση και μόνο αυτοί που το ζουν από μέσα το βιώνουν στο πετσί τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ