aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚύπελλο: Βγαίνει η τετράδα του φάιναλ φορ

Κύπελλο: Βγαίνει η τετράδα του φάιναλ φορ

Το «καρέ» των ομάδων που θα αγωνιστούν στο φάιναλ φορ του κυπέλλου πετόσφαιρας ανδρών βγαίνει απόψει (20:00), με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τους «8» του θεσμού. Στο Θεμιστόκλειο κοντράρονται η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν το προβάδισμα λόγω της νίκης με 3-0 σετ στο πρώτο ματς.

Ο αγώνας θα είναι ντέρμπι και αναμένεται ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Το ενδεχόμενο του «χρυσού» σετ, δηλαδή νίκη της «Κυρίας» με 3-0 ή 3-1 σετ, δεν αποκλείεται σε καμιά περίπτωση. Οι φιλοξενούμενοι για να προκριθούν χρειάζονται είτε νίκη είτε κατάκτηση δύο σετ.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για την αναμέτρηση στο «Σπύρος Κυπριανού», εκεί όπου η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Αναγέννηση. Η ομάδα της Δερύνειας επικράτησαν στην έδρα της με καθαρό σκορ 3-0 σετ, και θα εξασφαλίσει την πρόκριση αν κάνει ότι και ο ΑΠΟΕΛ, που προαναφέραμε. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να στείλουν το ματς στο «χρυσό» σετ.

Στο γήπεδο «Αφροδίτη» ο Green Αir Παφιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη εξασφάλιση θέσης στο φάιναλ φορ σε βάρος της ΑΕ Καραβά, την οποία κέρδισε στην έδρα της, στο πρώτο ματς, με 3-0 σετ. Η προσφυγική ομάδα, από την πλευρά της, θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει το παιχνίδι στο «χρυσό» σετ για να κυνηγήσει τις δικές της πιθανότητες.

Το τελευταίο τεστ πριν από τους αγώνες για το δεύτερο γύρο του CEV Challenge Cup στην Κροατία την Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου δίνει η Ομόνοια, η οποία πάει στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στα Λατσιά για να σφραγίσει την πρόκριση σε βάρος της ομώνυμης ομάδας. Είναι ένα παιχνίδι που οι περσινοί Κυπελλούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στον Σάββα Σάββα να ξεκουράσει παίκτες και να κάνει δοκιμές. Ο Εθνικός θα παλέψει αλλά για να προκριθεί θέλει νίκη 3-0 ή 3-1 για να παίξει το χρυσό σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ