aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚύπελλο: Ολυμπιακός και Ανόρθωση άφησαν ορθάνοι«Χ»τους λογαριασμούς (vid)

Κύπελλο: Ολυμπιακός και Ανόρθωση άφησαν ορθάνοι«Χ»τους λογαριασμούς (vid)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μακάρειο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση, για τη Β’ Φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Ήταν η πρώτη μονομαχία για τις δύο ομάδες, που θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα, την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ μέτριο από πλευράς θεάματος, με τις καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Ανόρθωση είχε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, όμως ο Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος με αντεπιθέσεις και απείλησε σοβαρά πρώτος με τον Κοφί (34’), όμως από πλεονεκτική θέση και εντελώς μόνος ο νεοαποκτηθέντας των «μαυροπρασίνων» έκανε άστοχο πλασέ. Η «Κυρία» κατέγραψε την καλύτερή της στιγμή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Σαντίκ από καλή θέση να κάνει τη κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο από όλες τις απόψεις και με περισσότερες ευκαιρίες, και καλύτερη για την Ανόρθωση με το δοκάρι του Π. Αρτυματά σε ανάποδο (83’). Προηγουμένως είχαν φτιάξει φάσεις για γκολ από πλευράς Ολυμπιακού οι Κα (57’) και Αζουλάο (66’) και από πλευράς Ανόρθωσης οι Ντούρις (61’) και Καλτσά (78’). Τελικά, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι συμβιβάστηκαν στη λευκή ισοπαλία που αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Στάδιο: Μακάρειο

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Βελλίδης, Κίκο, Κυριάκου, Σωτηρίου, Νάνι, Ενόχ (60′ Βινίσιους), Παχίπης (73′ Οικονομίδης), Ροζέριο, Κοφί, Κα, Αζουλάο (68′ Αγιτέ).

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Σίντενφελντ, Π. Αρτυματάς, Σελίν, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης (46′ Ιωάννου), Ντούρις (64′ Κατσιαράβα), Μανθάτης, Σαντίκ (64′ Καλτσάς).

Σκόρερ: -/-

Κίτρινες: Κυριάκου / Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματάς, Γκαλίτσιος

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Βίκτωρος Αντρέας

4ος: Κουμή Δημήτρης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ