aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚύπελλο Α’ Ανδρών: Μάχες με φόντο την πρόκριση

Κύπελλο Α’ Ανδρών: Μάχες με φόντο την πρόκριση

Με τους τρεις επαναληπτικούς αγώνες για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών συνεχίζεται αύριο βράδυ η δράση στην πετόσφαιρα. Το «αιώνιο» λευκωσιάτικο ντέρμπι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ προκαλεί μεγάλο το ενδιαφέρον.

Οι πράσινοι είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση και λόγω έδρας, αλλά και της νίκης με 3-1 στον πρώτο αγώνα, όμως οι γαλαζοκίτρινοι θα παλέψουν για δύο αποτελέσματα, δηλαδή να κερδίσουν με 3-0 ή με 3-1 για να οδηγήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στο «Σπύρος Κυπριανού» θα γίνει η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Pokka ΑΕ Καραβά και Ανόρθωση. Το πάνω χέρι έχει η «Κυρία» με τη νίκη 3-1 της περασμένης Δευτέρας στο «Θεμιστόκλειο», όμως η γηπεδούχος ομάδα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση στο πρωτάθλημα και αναλόγως να κριθεί εάν θα προκριθεί απευθείας (σ.σ. νίκη με 3-0) ή μέσω του χρυσού σετ (σ.σ. νίκη με 3-1).

Στον άλλο αγώνα στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου, το Παραλίμνι φιλοξενεί την Αναγέννηση. Η ομάδα της Δερύνειας είναι το ακλόνητο φαβορί μετά τη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα, όμως οι βυσσινί θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για την πρόκριση.

Οι προημιτελικοί στο ζευγάρι Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός θα γίνουν στις 30 Ιανουαρίου 2017 («Σπύρος Κυπριανού» και 6 Φεβρουαρίου 2017 («Αφροδίτη»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ