aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚβιλιτάια: «Ξεχωριστός ο Κετσπάγια – Ήθελα να κλείσει και υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ»

Κβιλιτάια: «Ξεχωριστός ο Κετσπάγια – Ήθελα να κλείσει και υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ»

Τυχερό που αγωνίστηκε στην Ανόρθωση χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, καθώς μετά από δύο σεζόν με ελάχιστες συμμετοχές έκανε μια γεμάτη αγωνιστική περίοδο και βρήκε ξανά τα πατήματά του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια, τις προτάσεις που είχε για να συνεχίσει την καριέρα του και εξήγησε γιατί υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη λήξασα σεζόν: «Ήταν μία πετυχημένη χρονιά για μένα και την ομάδα μου. Ολοκληρώσαμε την χρονιά με ένα τίτλο και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Όσο για εμένα, έπειτα από δύο χρόνια στα οποία δεν αγωνιζόμουν αρκετά, σκόραρα 16 τέρματα. Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δεν τα καταφέραμε, όμως στο τέλος κατακτήσαμε το κύπελλο και αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος που κέρδισε η Ανόρθωση μετά από 13 χρόνια».

Για τη συνεργασία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Το να εργάζεσαι με τον Τιμούρ είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι πολύ απαιτητικός στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, ζητά πάντα το μέγιστο. Κάθε προπονητής είναι ξεχωριστός, όμως η περίπτωση του Κετσπάγια ήταν διαφορετική μιας και είναι πολύ εκδηλωτικός».

Πώς είναι ο Τιμούρ εκτός γηπέδου: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, κάθεται μαζί μας και αντιλαμβάνεσαι πως μπορεί να τον νοιώθεις ως φίλο».

Για τις εντυπώσεις του από την Ανόρθωση: «Είναι μία ιδιαίτερα φιλική ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα κάτι που με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα»

Για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, είπε: «Στην Ραπίντ υπήρχαν εξαιρετικοί οπαδοί. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα πήγαινε σε ομάδα που θα είχε κάτι ανάλογο, όμως αυτό που συνάντησα στην Ανόρθωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ήμουν χαρούμενος και συνάμα έκπληκτος. Κατά τη γνώμη μου το κυπριακό πρωτάθλημα αξίζει περισσότερης προσοχής. Ο κόσμος, το επίπεδο τα πάντα είναι πιο ψηλά από ότι πιστεύει ο κόσμος».

Για την υποδοχή που τους επεφύλαξαν στον τελικό κυπέλλου: «Τη μέρα πριν τον τελικό 3-4 χιλιάδες κόσμου ήρθαν στην προπόνηση για να μας ενθαρρύνουν, μας πήραν στο ξενοδοχείο και ήταν δίπλα μας συνεχώς. Ήταν έντονες στιγμές και έγινε 6:00 το πρωί να κοιμηθώ μιας και ήμουν ιδιαίτερα νευρικός. Τη μέρα του τελικού μας πήραν στο γήπεδο και νοιώσαμε τη στήριξη τους στο παιχνίδι. Ο κόσμος συνέβαλε στο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Με την στήριξη του κόσμου παίξαμε δύο φορές καλύτερα απ’ ότι χωρίς αυτούς».

Για τις προτάσεις που είχε: «Είχα προτάσεις από μικρές ομάδες του Βελγίου και ενδιαφέρον από την Τουρκία. Δεν ήθελα να πάω σε ομάδα που παλεύει για τη διαβάθμιση και από την Τουρκία ήταν κάτι το φιλολογικό. Ήθελα να κλείσει σύντομα το μέλλον μου και έτσι υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ.»

Για τη Γάνδη: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω. Νόμιζα πως θα μπορούσα να παίξω. Πέρσι παρέμεινα για να πάρω τις ευκαιρίες μου, όμως μία εβδομάδα πριν κλείσουν οι μετεγγραφές μού είπαν να φύγω. Ήμουν τυχερός που εμφανίστηκε η Ανόρθωση, ακόμη μία φορά ευχαριστώ στον Τιμούρ Κετσπάγια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ