aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚβιλιτάια: «Η Ανόρθωση δεν μπορούσε να με αγοράσει, παραμένω υποστηρικτής της»

Κβιλιτάια: «Η Ανόρθωση δεν μπορούσε να με αγοράσει, παραμένω υποστηρικτής της»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του από τον ΑΠΟΕΛ, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον κόσμο της Ανόρθωσης. Εξηγεί πως δεν περίμενει να τον καταλάβουν οι φίλοι της ομάδας, και το κατανοεί, ωστόσο όπως αναφέρει έφυγε από τους κυανόλευκους για τον λόγο ότι δεν μπορούσαν να τον αγοράσουν από τη Γάνδη.

Όπως τόνισε παραμένει υποστηρικτής της Ανόρθωσης και δε θα ξεχάσει ποτέ τα συναισθήματα των οπαδών για το κύπελλο που κέρδισε η ομάδα.

Το μήνυμα του Κβιλιτάια:

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή μου και ξέρω ότι κανένας φίλος της Ανόρθωσης δεν πρόκειται να με καταλάβει και τους κατανοώ απόλυτα. Η Ανόρθωση δεν μπορούσε να με αγοράσει από τη Γάνδη, και γι’ αυτό έφυγα. Το κύπελλο που κερδίσαμε μαζί είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα των οπαδών. Ευχαριστώ την ομάδα, τους οπαδούς και τον Τιμούρ Κετσπάγια προσωπικά. Παραμένω υποστηρικτής της Ανόρθωσης και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ