aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚρούση για Αρτυματά, αρνητικός ο ΑΠΟΕΛ

Κρούση για Αρτυματά, αρνητικός ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η τακτική του Τιμούρ Κετσπάγια στο κεφάλαιο των μεταγραφών είναι γνωστή. Δεν κρύφτηκε ποτέ να πει ότι θέλει παίκτες που να τους ξέρει και να έχει ξεκάθαρη άποψη για την αξία τους. Δεν είναι τυχαίο που κινείται περισσότερο σε Γεωργία και Ελλάδα μεριά, ενώ πάντα η προσοχή του είναι στραμμένη και εντός συνόρων. Μία περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά τον Κετσπάγια είναι αυτή του Κωστάκη Αρτυματά. Ο διεθνής Κύπριος μέσος φέτος είχε πολύ μικρή συμμετοχή στον ΑΠΟΕΛ, με μόλις 12 συμμετοχές, από τις οποίες επτά έπαιξε ως αλλαγή.

Έτσι, δεν θα έλεγε όχι για να μετακομίσει σε μία ομάδα όπου θα μπορεί να έχει περισσότερες ευκαιρίες και να είναι σε ένα περιβάλλον που θα τον πιστεύουν πιο πολύ. Με τον Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ ο Αρτυματάς έκανε την καλύτερη του χρονιά μιας και ο Τιμούρ τον πίστεψε και δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα. Επομένως, το γεγονός ότι θα τον ήθελε στην «Κυρία» σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη σε κανένα.

Διαβάστε επίσης: Η «πολιορκία» σε Αρτυματά και τα… θέλω του ΑΠΟΕΛ

Το θέμα είναι το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έκανε μία πρώτη επαφή προς την ομάδα της Λευκωσίας και το μήνυμα που πήρε είναι ότι δεν παραχωρείται και ότι θέλουν να τον κρατήσουν στο «Αρχάγγελο». Για την ώρα οι πόρτες του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστές για τον Αρτυματά, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και τι θα προκύψει μιας και οι εξελίξεις «τρέχουν».

Απ’ εκεί και πέρα ο Κετσπάγια έχει στο μάτι και κάποιες άλλες περιπτώσεις εντός Κύπρου, όμως είναι άγνωστο αν θα κάνει κίνηση. Ίσως να περιμένει να ζυγίσει καλά κάποια δεδομένα και ακολούθως να προχωρήσει σε κάποιες περιπτώσεις. Για την ώρα, πέρα από την ανακοίνωση του Γκαλίτσιου δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Οι συμφωνίες με τους Οκριασβίλι, Λόρια, Βασιλακάκη και Βγκορτς είναι δεδομένες, όμως όπως φαίνεται οι ποδοσφαιριστές είναι σε περίοδο διακοπών και από βδομάδας ίσως έχουμε κάποια άλλη ανακοίνωση. Πάντως, δεν θα πρέπει να εκπλήξει αν ο Κετσπάγια αποφασίσει να λυθεί συμβόλαιο κι άλλου ποδοσφαιριστή για να αδειάσει θέση. Ήδη, έχει υπάρξει συμφωνία με τον Μπουφ ο οποίος αποχωρεί αν και διατηρούσε και τη νέα χρονιά συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ