aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚρίστιανσεν: «Δεν είχε κάτι για να παλέψει η Ανόρθωση, αλλά...»

Κρίστιανσεν: «Δεν είχε κάτι για να παλέψει η Ανόρθωση, αλλά…»

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

«Δύσκολο παιχνίδι σήμερα απέναντι στην Ανόρθωση, δεν είχαν κάτι για να παλέψουν στο πρωτάθλημα και προετοιμάζεται για το κύπελλο. Έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και πήραν ένα βαθμό. Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε ένα ή δύο γκολ και η Ανόρθωση στη μια προσπάθεια που είχε κατάφερε να σκοράρει. Μετά ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτά τα δεδομένα. Ειδικά επειδή το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης ήταν να κάνει το παιχνίδι αργό», είπε ο Δανός κόουτς και ολοκλήρωσε.

«Προσπαθήσαμε μέσα από κάποιες αλλαγές να αλλάξουμε το αποτέλεσμα να πάμε για την νίκη και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Ακόμα εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας και τα αποτελέσματά μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όμως το πιο σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε την σωστή προετοιμασία μας για τον ημιτελικό. Καλή τύχη στην Ανόρθωση, αν παίξει όπως σήμερα είμαι σίγουρος θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ