aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚούππαρης: «Σιγά σιγά νομίζω θα είμαστε πιο έτοιμοι» (video)

Κούππαρης: «Σιγά σιγά νομίζω θα είμαστε πιο έτοιμοι» (video)

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Απελευθέρωση, αλλά και για τη συνέχεια, έκανε ο Νικόλας Κουππαρής μετά το τέλος της Δευτεριάτικης αναμέτρησης.

Ο Κουππαρής, ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνική, ανάφερε μεταξύ άλλων πως ο χρόνος θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα μας, η οποία θα δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, παίξαμε με πάθος όπως πρέπει πάντα και νομίζω ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ο χρόνος σίγουρα ήταν περισσότερος από ό,τι περίμενα. Εντάξει δεν ήμουν πολύ καλός μπορούσα και παραπάνω πιστεύω, αλλά σιγά σιγά νομίζω θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου: «Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο, αλλά θα συνεχίσουμε όπως και την προηγούμενη φορά και αύριο, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ