aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κουλούρης: «Ήταν πολύ σημαντικό…»

Για τον νέο ΠΑΟΚ που ετοιμάζει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αλλά και για διάφορα πρόσωπα μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης στο Facebook Live Blog που έχει καθιερώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διάστημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας: Δύσκολες μέρες, μας φαίνεται σαν ένας μήνας, συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε, έχουμε άλλα δύο φιλικά και έχουμε πράγματα να δούμε και να δουλέψουμε,

Για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας: Είναι πολύ καλό, κάναμε και μια πλάκα χτες στα γενέθλια του Μπρκιτς. Είμαστε καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε οι περισσότεροι, ο Μακ ήταν και παλιά εδώ. Θα συνεχιστεί το καλό κλίμα.

Για το νέο σύστημα της ομάδας: Είναι κάτι καινούργιο, δύσκολο στην αρχή, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα περάσει στο μυαλό μας. Έχει ιδιαιτερότητες και ευθύνες για τους δύο φορ που χρειάζονται, όμως με προπονήσεις και παιχνίδια θα βελτιωθούμε πολύ και θα βγει κάτι πολύ καλό.

Για το πόσο βοηθάει η παρουσία του Πρίγιοβιτς: Με βοήθησε η έλευση του Πρίγιοβιτς. Είναι σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Από έναν τόσο σημαντικό παίκτη όπως είναι ο Πρίγιοβιτς εμείς οι νεότεροι αποκομίζουμε σημαντικά πράγματα.

Για τον Ρόμπερτ Μακ: Είναι πολύ καλό παιδί ο Μακ, δε το συζητάμε καν για ποιότητα ως παίκτης για αυτό πήγε στη Ζενίτ. Ελπίζουμε να κάνει πολλά γκολ. Ξέρει τη θέση και θα βοηθήσει στο σύστημα.

Για τον δανεισμό του στην Ανόρθωση: Όπως το έχω πει και πιο παλιά ήταν πολύ σημαντικό ήθελα παιχνίδια στα πόδια μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ οι ευκαιρίες δυσκολεύουν. Στην Κύπρο έκανα φίλους πέρασα καλά και θεωρώ πως έκανα καλή επιλογή.

Για τους αγαπημένους παίκτες και τις ομάδες που υποστηρίζουν στο εξωτερικό: Παρακολουθώ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και από ποδοσφαιριστές τους Ιμπραΐμοβιτς, Λεβαντόφσκι, Σουάρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ