aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚουλουμπρής: «Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο όμως δεν φοβόμαστε κανένα»

Κουλουμπρής: «Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο όμως δεν φοβόμαστε κανένα»

Θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας δηλώνει ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής στη σελίδα της Ανόρθωσης, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την ΑΕΛ την Πέμπτη στις 20:30.

Μεταξύ άλλων ο Κύπριος διεθνής, τόνισε πως η Ανόρθωση σέβεται τον κάθε αντίπαλο δεν φοβάται κανένα και πως ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Κωνσταντίνε, ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας κρίνεται ικανοποιητική, βάση των προβλημάτων που είχαμε αλλά και τις ατυχίες. Με μόνο μία άδικη ήττα. Έχοντας και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.»

Στην πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και την μετέτρεψες σε μια προσωπική παράσταση: «Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση όπως εξελίχθηκε το ματς. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, γυρίζοντας τα εις βάρος μας δεδομένα τρεις φορές. Για την απόδοση μου ευτύχησα να ήμουν σε πάρα πολύ καλή μέρα και με την βοήθεια συμπαικτών μου είχαμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε που ήταν η πρόκριση.»

Ένα σχόλιο για την προσωπική σου απόδοση και για τη συνέχεια: «Θέλω παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να μπορέσω να βοηθήσω την Ανόρθωση να πετύχει τους στόχους της.»

Πέρσι ήσουν ο πρώτος σκόρερ, έχεις τον ίδιο στόχο και για φέτος; «Φέτος οι στόχοι που έχω θέσει είναι να καταφέρουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο πρώτα από όλα. Και μετά θέλω να βελτιώνομαι. Να έχω σταθερή καλή απόδοση και πιστεύω όταν αυτά τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.»

Ένα σχόλιο για τον αγώνα της Πέμπτης: «Για τον αγώνα της Πέμπτης θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στο κόσμο μας. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο όμως δεν φοβόμαστε κανένα. Η ΑΕΛ είναι αήττητη φέτος και αυτό μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο για το παιχνίδι αφού εάν κερδίσουμε θα ανεβούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος.»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Ο κόσμος της Ανόρθωσης αξίζει κάποιο τίτλο. Να έρθει ακόμη πιο κοντά αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης. Να μας στηρίξει μέσα σε σωστά πλαίσια και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ