aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚορέια στο «Goal.com.cy»: «Θρύλος ο Τιμούρ. Μπορώ και ως εξτρέμ, γιατί όχι;»

Κορέια στο «Goal.com.cy»: «Θρύλος ο Τιμούρ. Μπορώ και ως εξτρέμ, γιατί όχι;»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ήτανε να μην προκύψει το ενδιαφέρον. Τον ενθουσίασε, ανέλυσε τα πλάνα του με τον εκπρόσωπό του στην Κύπρο, αποδέχθηκε και συμφώνησε σε όλα με την Ανόρθωση. Ο λόγος για τον Άντερσον Κορέια, για τον οποίο εδώ και καιρό είναι γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη ομάδα της Αμμοχώστου, την «Κυρία», η οποία φρόντισε πολύ έγκαιρα να τον αποκτήσει («πακέτο» με τον Τσαρλς Ελουντού).

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αριστερός φουλ μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» για τον ενθουσιασμό του που θα αγωνίζεται στο εξής στην Ανόρθωση, αναφέρθηκε στη συμφωνία που επήλθε πολύ νωρίς και στη χαρά που θα έχει ως συμπαίκτες τους Ελουντού και Ρενάτο Μαργκάσα.

-Πώς προέκυψε η συμφωνία με την Ανόρθωση;

«Συνέβη πολύ γρήγορα. Μου μίλησε για το ενδιαφέρον της ομάδας ο μάνατζέρ μου, μου ανέλυσε τα πλάνα μας για την καριέρα μου, καταφέραμε και ήρθαμε σε επικοινωνία και κλείσαμε τη συμφωνία».

-Πώς αισθάνεσαι;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και νιώθω προετοιμασμένος για αυτήν την πρόκληση. Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα: Να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

-Για τον νέο σου προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια τι γνωρίζεις;

«Σπουδαίος, τον σέβομαι πάρα πολύ. Πρόκειται για έναν θρύλο στο κυπριακό ποδόσφαιρο ως προπονητής και ως παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον σύλλογο. Ελπίζω να κερδίσω τον δικό του σεβασμό αλλά και όλων στην ομάδα».

-Πώς νιώθεις που θα αγωνίζεσαι με τον Ελουντού και τον Μαργκάσα;

«Θα είναι υπέροχο που θα τους έχω ξανά μαζί μου. Ήταν ευλογία που ήταν συμπαίκτες μου στη Νέα Σαλαμίνα και θα είμαστε και στο εξής μαζί. Είναι εξαιρετικοί παίκτες, θα είναι ακόμη πιο εύκολο να προσαρμοστώ έχοντάς τους ως συμπαίκτες μου ξανά».

-Ασφαλώς στοχεύεις να έχεις το ίδιο εξαιρετικά στατιστικά και να τα πας ακόμη καλύτερα σωστά;

«Ασφαλώς. Και ελπίζω να βοηθήσω τη νέα ομάδα ακόμη περισσότερο με γκολ και ασίστ, προσπαθώντας πάντα να κάνω το καλύτερο».

-Συναντήθηκες καθόλου με τον Τιμούρ ή κάποιον από τους επικεφαλής της διοίκησης, τον πρόεδρο Ευγένιο Χαμπουλά ή τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη;

«Όχι και εύχομαι πολύ σύντομα να τους γνωρίσω από κοντά. Προσωπικά είμαι σε επικοινωνία μονάχα με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Λάμπρο Ιωάννου και συζητάμε για την εκγύμναση μου».

-Χαριτολογώντας, εάν ο Τιμούρ Κετσπάγια σου δώσει εντολή και σε προετοιμάσει για αριστερό εξτρέμ πως θα το αντιμετωπίσεις;

«Εάν θα πρόκειται για το καλό της ομάδας γιατί όχι; Μπορώ. Ήδη στην Πορτογαλία που ήμουν πριν έλθω στη Νέα Σαλαμίνα, έπαιξε σε κάποια παιχνίδια σε αυτή τη θέση και τα πήγα καλά. Τη γνωρίζω. Δεν είναι η ακριβής θέση μου αλλά θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω παίζοντας σε αυτήν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ