aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚόπριβετς, Καλδερόν, Ζοάο Βίκτορ και Γκάμπριελ

Κόπριβετς, Καλδερόν, Ζοάο Βίκτορ και Γκάμπριελ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Αντόνιο Πούτσε στη μέχρι σήμερα διαδρομή της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 17 ποδοσφαιριστές. Άλλους περισσότερο και άλλους πολύ λιγότερο. Τέσσερις εξ αυτών δεν έχουν χάσει ούτε και ένα λεπτό (540).

Πρόκειται για τους Κόπριβετς, Καλδερόν, Ζοάο Βίκτορ και Γκάμπριελ. Την πρώτη πεντάδα, σε αγωνιστικό χρόνο, συμπληρώνει ο Γκιγέρμε Σάντος με 534 λεπτά συμμετοχής. Τρεις ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν χάσει λεπτό στο πρωτάθλημα, είναι αμυντικοί, ενώ ο τέταρτος (Βίκτορ) μετατέθηκε στην άμυνα.

Τη γραμμή στην οποία η Ανόρθωση «πονάει» πιο πολύ, αλλά φαίνεται ότι ο Πούτσε δεν έχει κάνει τις κινήσεις που θα έπρεπε μέχρι σήμερα, για να διορθώσει τα λάθη και να τη βελτιώσει. Οι Σάντος και Καλδερόν είναι αλήθεια ότι σε πολλά παιχνίδια δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους.

Όπως λένε αρκετοί οπαδοί, ο Πούτσε έπρεπε να δοκιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές στις δύο αυτές θέσεις. Μεσοεπιθετικά, τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχει ο Ράγιος με 480 λεπτά. Ακολουθούν ο Οικονομίδης με 449 και ο Γκονσάλβες με 436 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ