aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚόπιτς: «Δεν ήμασταν έτοιμοι...» (μίλησε για το μέλλον του)

Κόπιτς: «Δεν ήμασταν έτοιμοι…» (μίλησε για το μέλλον του)

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Πάφου, Ζέλικο Κόπιτς, μετά την ήττ από την Ανόρθωση (0-2) ο οποίος τόνισε πως δεν ήταν έτοιμη η ομάδα του για ένα παιχνίδι με ψηλή ένταση.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα παιχνίδι με ψηλή ένταση. Ξέραμε από την αρχή το παιχνίδι της Ανόρθωσης και του προπονητή, με πολλές μονομαχίες. Αν είσαι ψυχολογικά έτοιμος να μπεις σε αυτό το γήπεδο με αυτούς τους οπαδούς, τότε θα μπορείς να κάνεις κάτι καλό. Δηχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όμως δεν έγινε αυτό. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και αυτό δεν ήταν αρκετό. Είχαμε αυτοματισμούς, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για αν είναι δύσκολη η θέση του, τόνισε: «Περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές πέρυσι, την αφαίρεση 6 βαθμών, όμως καταφέραμε πολλά και δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ