aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚΟΠ: Σαν να μάς λέει ότι ο ΚΟΑ «σφυρίζει αδιάφορα»

ΚΟΠ: Σαν να μάς λέει ότι ο ΚΟΑ «σφυρίζει αδιάφορα»

Με απλά λόγια, ΚΟΑ αρνείται να δώσει τα απαραίτητα πρακτικά – στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, σχετικά με το πολύκροτο θέμα του δελτίου υγείας του Φρανσίς Ουζόχο, που οδήγησε τον Απόλλωνα στην υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση λόγω «αντικανονικής συμμετοχής» του Νιγηριανού.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο ΚΟΑ… μπλόκαρε την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, η σημερινή ακρόαση της ένστασης κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης Αμμοχώστου και Απόλλων Λεμεσού (2.2.2019 / 1-0) έχει αναβληθεί για αύριο Πέμπτη, 14.02.2019 και ώρα 11:30. Ο Αθλητικός Δικαστής θα ολοκληρώσει την εκδίκαση της υπόθεσης αύριο ανεξαρτήτως του κατά πόσο ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα αποστείλει τα αναφερόμενα έγγραφα προς τον ίδιο.

Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ σημειώνεται ότι «ο λόγος της αναβολής είναι η παράλειψη (σ.σ. παράβλεψη θα ήταν πιο σωστή λέξη) του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού να αποστείλει προς τον Αθλητικό Δικαστή μέσω της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδόσφαιρού το σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης το οποίο έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιου του ΚΟΑ σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Φρανσίς Ουζόχο, παρόλο που έχουν ζητηθεί κατ’ επανάληψη τα εν λόγω στοιχεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ