aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κοντά σε Τόνι Κάλβο!

Στον Βόλο βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες ο, κατά πάσα πιθανότητα, νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου, Ισαάκ Χοβέ και μαζί με τη επερχόμενη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, σχεδιάζουν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Με τον Ρήγα Στύλλα να έχει αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, ο σχεδιασμός για τη στελέχωση τη ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε η κατηγορία που θα αγωνιστεί, ούτε και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα. Στη Νίκη Βόλου συνειδητοποιούν, πλέον, πως οι πιθανότητες για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου την αγωνιστική περίοδο 2019-20, καθημερινά μειώνονται και εξετάζουν plan b με το «Π. Μαγουλάς» να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των εναλλακτικών επιλογών.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η αγορά της Ισπανίας και παίκτες που έχουν συνεργαστεί με επιτυχία με τον νέο τεχνικό διευθυντή έχουν μπει σε πρώτο πλάνο και αρκετές περιπτώσεις εξετάζονται ενδελεχώς. Το όνομα που από καιρό βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, είναι αυτό του Τόνι Κάλβο Αντόνιο Αράντες (όπως είναι το πλήρες όνομα του γνωστού στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Τόνι Κάλβο). Ο 32χρονος Ισπανός μέσος έχει «χτίσει» το όνομά του στον Άρη και στην Ανόθρωση Αμμοχώστου, όπου αγωνίστηκε συνολικά για οκτώ, περίπου, χρόνια.

Ο Τόνι Κάλβο ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα (2006-2007). Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη όπου παρέμεινε για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (2007-2011), καταγράφοντας συνολικά 109 συμμετοχές και 13 γκολ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 2010-2011, δόθηκε δανεικός στην Πάρμα όπου όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Μετά τον Άρη και την Πάρμα ο Ισπανός μέσος βρήκε στην Βουλγαρία και στη Λέφσκι Σόφιας, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, καταγράφοντας 20 συμμετοχές με 7 γκολ.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κύπρου ήταν το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός παρέμεινε στην Κύπρο για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χρονιές (2012-2016) με 94 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, με τη φανέλα της οποίας έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ γράφοντας στο κοντέρ του άλλες 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Την τελευταία αγωνιστική χρονιά (2018-19) ο Τόνι Κάλβο ήταν παίκτης της Vilafranca (4ηεθνική Ισπανίας) με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές (190 λεπτά) και ένα τέρμα.

Η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και ο παίκτης είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου και μαζί με τον Αντόνιο Ανιέτε να αποτελέσουν τους ηγέτες της ομάδας, στη νέα της προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ