aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚωνσταντίνου: Τα μπράβο και τα εκατομμύρια του Πουλλαΐδη από την τσέπη

Κωνσταντίνου: Τα μπράβο και τα εκατομμύρια του Πουλλαΐδη από την τσέπη

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε ο πρώην υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης Γιάννος Κωνσταντίνου στην προσφυγική ομάδα. Θα ήταν άδικο όπως σημείωσε μια τέτοια ομάδα με ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ να μείνει χωρίς τρόπαιο και εκτός Ευρώπης.

Παράλληλα τόνισε πως για ακόμη μια φορά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρίστος Πουλλαΐδης στάθηκε αρωγός αυτής της προσπάθειας βάζοντας από τον προσωπικο του λογαριασμό αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία στους οργανωμένους οπαδούς.

Όσα έγραψε ο Γιάννος Κωνσταντίνου:

Συγχαρητήρια στην Ομάδα για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Συγχαρητήρια στους παίχτες, στην τεχνική ηγεσία αλλά και στο Συμβούλιο, που κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα, έστω και την υστάτη, να παλέψουν και να πολεμήσουν για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Συγχαρητήρια και στον μεγαλομέτοχο που για ακόμη μία φορά στάθηκε αρωγός αυτής της προσπάθειας, βάζοντας από τον προσωπικό του λογαριασμού αρκετά εκατομμύρια ευρώ .

Θα ήταν άδικο για μια τέτοια ομάδα με ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ να μείνει εκτός τροπαίου αλλά και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Κερδίσαμε το τρόπαιο δίκαια. Το κερδίσαμε διά “πυρός και σιδήρου” έτσι όπως αρμόζει σε ένα τεράστιο Σύλλογο όπως είναι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Ιδιαίτερη όμως μνεία θα ήθελα να κάνω στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας για την σοβαρότητα που επέδειξαν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα αλλά και για την στήριξη και εμψύχωση της ομάδας τόσο στα ημιτελικά του κυπέλλου όσο και στον τελικό.

Θα μπορούσα με ευκολία να πω ότι μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας, ανήκει στους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης !

“Μας βάλατε όλους γυαλιά”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ