aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚΟΑ: Έδωσε κάποια στοιχεία στην ΚΟΠ για τον Ουζόχο, δεν θα δώσει άλλα

ΚΟΑ: Έδωσε κάποια στοιχεία στην ΚΟΠ για τον Ουζόχο, δεν θα δώσει άλλα

Στον Active (170.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ», ο συνάδελφος Πανίκος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην αναβολή της εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί κακοδικία στην υπόθεση Ουζόχο ο ΚΟΑ

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αύριο θα πάρει τις αποφάσεις του για το θέμα ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ενώ τόνισε ότι ο ΚΟΑ έδωσε ήδη κάποια στοιχεία στον τελευταίο μέσω της Ομοσπονδίας και δεν αναμένεται να δώσει άλλα. Ο Βρυωνίδης, θεωρεί ότι είναι ελλειμματικά τα στοιχεία που έχει ενώπιον του γι’ αυτό έριξε το μπαλάκι στον ΚΟΑ για την αναβολή της εκδίκασης της ένστασης.

Διαβάστε επίσης: ΚΟΠ: Σαν να μάς λέει ότι ο ΚΟΑ «σφυρίζει αδιάφορα»

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» λέχθηκαν τα εξής: Ο ΚΟΑ δεν θα δώσει άλλα στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή, αύριο βράδυ θα έχουμε οριστική απόφαση. Πολύ πιθανόν αύριο η ώρα 11:30 να έχουμε τα ίδια δεδομένα που έχουμε σήμερα (σ.σ όσον αφορά στα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο Βρυωνίδης). Με απλά λόγια ο Αθλητικός Δικαστής θα γνωστοποιήσει την απόφαση του με βάση τα υφισταμένες δεδομένα-στοιχεία που θα έχει στην ενώπιον του.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο ΚΟΑ… μπλόκαρε την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ