aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚΟΑ: Δευτέρα συνεδριάζει, έχει το κλειδί στην υπόθεση Ουζόχο

ΚΟΑ: Δευτέρα συνεδριάζει, έχει το κλειδί στην υπόθεση Ουζόχο

Όλα όπως φαίνεται θα εξαρτηθούν από την απάντηση του ΚΟΑ για την ημερομηνία ακύρωσης του δελτίου υγείας του Ουζόχο. Αν θα είναι κατατοπιστική 100% η τοποθέτηση του ΚΟΑ είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για την ώρα.

Τη Δευτέρα στις 10:00 το πρωί, το Δ.Σ. του Οργανισμού θα συνεδριάσει ξανά με στόχο να δοθεί μία απάντηση στην ΚΟΠ. Στη συνεδρία θα παραστούν και νομικοί σύμβουλοι του ΚΟΑ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση αν θα σταλεί στον Αθλητικό Δικαστή μέχρι το μεσημέρι της συγκεκριμένης μέρας, η απάντηση για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Ηχηρή παρέμβαση πρώην μέλους του ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο

Το θέμα είναι πολύ λεπτό, ο ΚΟΑ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και καλείται να πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν ή και να καταδείξουν την τελική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Το θέμα δεν μπορεί να τραβήξει άλλο. Θα έπρεπε ήδη ο κόσμος, οι ομάδες αλλά και γενικότερα για το καλό του πρωταθλήματος και την αποφυγή της καχυποψίας να βγει απόφαση, αλλά κάτι τέτοιο πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα ή 1-2 μέρες μετά, σε περίπτωση που ο Βρυωνίδης δεν επιθυμήσει να γνωστοποιήσει την απόφασή του την ίδια μέρα.

Απόλλων κι Ανόρθωση παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι έτοιμες οι ομάδες να αντιδράσουν ανάλογα με το πως θα κυλήσει η υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ