aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚλείνεται στο… γραφείο του πολλές ώρες και μελετά ο Πούτσε

Κλείνεται στο… γραφείο του πολλές ώρες και μελετά ο Πούτσε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κλεισμένος στο γραφείο του πολλές ώρες την ημέρα είναι ο Αντόνιο Πούτσε σε μια προσπάθεια που κάνει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη αλλαγή για την Ανόρθωση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη δει παιχνίδια της Ομόνοιας. Έχει εικόνα τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΓΣΠ και μέσα στην εβδομάδα που θα μπει, θα αναλύσει στους παίκτες του τι θέλει να προσέξουν περισσότερο και ποιες είναι οι αδυναμίες του αντιπάλου που θα κληθεί η Ανόρθωση να εκμεταλλευθεί. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές απουσίες διεθνών, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Το ματς με την Ομόνοια θα αποτελέσει ένα σημαντικό κριτήριο για τον ίδιο και την ομάδα. Αν και ο Ισπανός τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, ούτε καν στο γήπεδο, μετά και την τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή, εντούτοις θα κριθεί και αυτός αυστηρά για τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η ομάδα του, για το ποδόσφαιρο που θα παίξει και φυσικά από το αποτέλεσμα. Γιατί ο κόσμος έχει ήδη ακούσει πολλές υποσχέσεις, οι οποίες έμειναν στα λόγια και περιμένει τώρα πράξεις από τους ποδοσφαιριστές. Μια νίκη σε ντέρμπι θα είναι ό,τι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή και αν έρθει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Σύμφωνα με αρκετούς οπαδούς, είναι σημαντικό ο Πούτσε να αφήσει στην άκρη κάποιες εμμονές και να δει κάποια θέματα με πιο καθαρό φακό. Να δώσει ρόλο στους παίκτες του, στον οποίο να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα. Να παρατάξει ένα σύνολο που θα είναι σε θέση να δώσει πολύ περισσότερα, επειδή οι παίκτες θα αγωνίζονται σε θέσεις που γνωρίζουν πολύ καλά.

Λογικά, στο ντέρμπι με την Ομόνοια θα δούμε κάποιες αλλαγές σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας. Ειδικά στην άμυνα, η οποία χρειάζεται βελτιωτικές κινήσεις. Όπως διερωτώνται και οι οπαδοί, αν δεν γίνουν ούτε και τώρα διορθωτικές κινήσεις, που θα υπάρχουν και επιστροφές παικτών, τότε πότε θα γίνουν; Οι Αγιλάρ και Ερέρο αναμένεται να είναι έτοιμοι κόντρα στην Ομόνοια και ο Πούτσε καλείται να αποφασίσει πώς θα τους αξιοποιήσει.

Χθες και σήμερα, στους ποδοσφαιριστές έχει δοθεί ρεπό. Από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Για μερικές ακόμη μέρες θα απουσιάζουν οι διεθνείς. Όταν επανέλθουν, η Ανόρθωση θα μπει στα βαθιά της προετοιμασίας της για το ντέρμπι με τους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ