aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚλάφουριτς: «Ο Κετσπάγια με πλήγωσε πριν 20 χρόνια, καταλαβαίνω πως νιώθει»

Κλάφουριτς: «Ο Κετσπάγια με πλήγωσε πριν 20 χρόνια, καταλαβαίνω πως νιώθει»

Ένα άγνωστο περιστατικό εξιστόρησε ο Ντιν Κλάφουριτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την πεντάρα του Εθνικού Άχνας επί της Ανόρθωσης.

Ο Κρόατης θυμήθηκε παιχνίδι πριν 20 χρόνια και όταν ο Κετσπάγια τον πλήγωσε τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Αναλυτικά:

«Για τον Τιμούρ θέλω να του πω ότι θυμάμαι πριν από 20 χρόνια , όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στην Νιούκαστλ. Αντιμετώπισε την ομάδα μου, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Τιμούρ σκόραρε στο 120′ και μας πλήγωσε. Εγώ ήμουν οπαδός στις εξέδρες και ήμουν λυπημένος, όλοι ήταν λυπημένοι στο γήπεδο του λόγω του Τιμούρ και γνωρίζω πως νιώθει τώρα.

Αυτό το 90λεπτο είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας που έχουμε ζήσει φέτος, και αν δεν το αντιληφθούμε για να το διορθώσουμε τότε δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον στόχο μας. Αυτό που περιμένουμε στην συνέχεια είναι ότι θα πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες έχουν περισσότερη πίστη για να προχωρήσουμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ